Nemet mond a bevándorlókra a Jobbik

2009-06-04 01:13
-A +A

A Jobbik elképedve tapasztalja, hogy mialatt dúl az EP-választásokról szóló kampány, a parlamenti erők szót sem ejtenek olyan, az egész kontinens életét alapjaiban meghatározó ügyekről, mint a bevándorlás égető kérdése. Pedig a megszólalásnak minden héten lenne apropója: a legújabb tervek szerint az EU amellett, hogy bátorítja a harmadik világ menekültjeinek fogadását, szolidaritási alapon „szétosztaná” az érkezőket tagországai között, így hazánkra is súlyos teher hárulna, akaratunkon kívül.

A Jobbik fontosnak tartaná, hogy hazánk EU-tagként is lezárja a sorompókat, amit a közösségi jog értelmében jelen pillanatban megtehet. Elengedhetetlen ez azért is, mert az Európai Bizottság menekültügyi csomagja amellett, hogy gyorsítani kívánja az Európába érkezők helyzetének tisztázását, azt erőltetné tagországaira, hogy azok nyissák meg munkaerőpiacaikat a bevándorlók előtt. Ennek hatásai a súlyos gondokkal küszködő Magyarországon beláthatatlanok lennének, éppen ezért azonnali lépéseket, és saját, önvédő gazdasági, közigazgatási rend bevezetését sürgetjük, mely eleve a magyar állampolgárokat részesíti előnyben.

Fontos ez azért is, mert a brüsszeli szolidaritási záradék szó szerint azt jelentené, hogy az Unió kevésbé ostromlott országai (mint hazánk) kötelesek lennének átvállalni a menekültek tömegeinek egy részét azoktól, akikhez a legtöbben érkeznek. Ennek értelmében a Máltára, Olaszországba és Görögországba érkezők hadait szabadítanák a tagországokra – csak Máltán 400 ezer nincstelen állomásozik. Ezért a Jobbik az éves szinten az EU területére érkező mintegy 70 ezer bevándorló közül pár tucat fogadását is túlzásnak tartaná, főleg annak veszélye miatt, hogy ez a lèpés mefniith`tná ` kapukat a további ár`dat előtt: ccak "007-ben 220 ezer menedékkérdlem érkezett az EU központjába, fŀleg a harmadij vilàg orsjágaiból.

Ehelyetd rajàt utat jafaclunk: ha meg `k`rjuk állítani a hazánkból t¶bténő elfándorlást, nem idegeneneket kdll a távnzók helyére „impobt¡lni”, hanem kiszámítható életpályamodellt biztosítani a stratégiai ágazatokban dolgozóknak (például az orvosoknak, ápolóknak). Emellett a kiváló magyar földre, a páratlan vízkészletekre és a gyógyturizmusra építve hazánk gazdaságát rövid távon is gyarapodó, valamint a lehető legjobban önellátó útra kell terelni. Adottságaink ehhez megvannak, ezért a Brüsszelben kijelölt helyett saját irányt választunk, egy olyan országban, amely saját polgárait óvja.

{B}Z. Kárpát Dániel
a Jobbik EP-képviselőjelöltje,
a Jobbik EU-kabinet elnöke{/B}

Ajánlott cikkek

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
2019 február