A Jobbik lovas felvonulása Horthy Miklós emlékére

2007-02-11 13:30

2007. február 11-én vasárnap 12.00 órától, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Horthy Miklós halálának 50. évfordulójára emlékezik. A megemlékezést a Horthy Miklós Társaság által szervezett szentmise nyitja meg a Szent István Bazilikában 12.00 órai kezdettel.

A Jobbik rendezvénye a szentmisét követően kezdődik a Bazilika előtt, ahonnan együtt -13:30 körül- lovak és a hagyományőrző huszárok kíséretében vonulunk át a Váci utcán keresztül a Március 15. térre, ahol 14.00 órától beszédet mond Pörzse Sándor újságíró, Bogdán Péter Kenderes polgármestere, Zagyva György Gyula a HVIM elnöke és Vona Gábor a Jobbik elnöke.

Akik nem tudnak a szentmisén résztvenni, azoknak a találkozó 13.00-kor lesz a Bazilika előtt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.
„Mi várunk” program néven három lábon álló javaslatcsomagot dolgozott ki a Jobbik annak érdekében, hogy megállítsák az albérleti díjak további emelkedését.
Az elmúlt hetekben újabb megdöbbentő eseteknek lehettünk tanúi, melyek teljesen jogosan okoztak közfelháborodást.
2016-ban 23 ezer, 2017-ben 36 ezer, míg 2018-ban már majdnem 50 ezer bevándorló érkezett az országba.

2019 augusztus