Jobbikos tisztelgés a Kormányzó Úr emléke előtt Kenderesen

2007-02-10 10:00

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ceglédi, ceglédberceli és újszilvási Szervezetének tagjai és szimpatizánsai 2007. február 10-én (szombaton) egy 46 fős autóbuszt megtöltve utaznak Kenderesre, ahol egész napos rendezvény keretében emlékeznek vitéz Nagybányai Horthy Miklós, Magyarország volt kormányzója halálának 50. évfordulójára.

Korondi Miklós
a Jobbik Ceglédi Szervezetének elnöke

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.
„Mi várunk” program néven három lábon álló javaslatcsomagot dolgozott ki a Jobbik annak érdekében, hogy megállítsák az albérleti díjak további emelkedését.
Az elmúlt hetekben újabb megdöbbentő eseteknek lehettünk tanúi, melyek teljesen jogosan okoztak közfelháborodást.
2016-ban 23 ezer, 2017-ben 36 ezer, míg 2018-ban már majdnem 50 ezer bevándorló érkezett az országba.

2019 augusztus