Trianon-évfordulón Jobbik-kampányzáró

2009-06-04 19:00

Megtévesztő kép a helyszínről: valójában SZDSZ-gyűlés (2007), csak sok az ellentüntetőMegtévesztő kép a helyszínről: valójában SZDSZ-gyűlés (2007), csak sok az ellentüntetőJúnius 4-én, csütörtökön 18 órától a budapesti Március 15-e tér melletti Petőfi téren tartja országos kampányzáró gyűlését és Trianon-megemlékezését a Jobbik. Jelképesen is kiszorítjuk az SZDSZ-t március 15-ei törzshelyéről is!

Felszólal a Jobbik öt EP-képviselőjelöltje:
Ifj. Hegedűs Lórántné Kovács Enikő, Budakeszi alpolgármestere
Dr. Borbély Zsolt Attila erdélyi közíró, politológus
Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke
Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke
Dr. Morvai Krisztina listavezető

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.
Nemzeti, keresztény, konzervatív, jobbközép pártként, "röviden, magyar néppártként" definiálta a Jobbikot Jakab Péter.
A napokban kiderült, hogy a kormányzat a katás adózást választókat bizonyos értékhatár felett büntetőadóval sújtaná.
Van abban valami tragikus, hogy jelenleg a világon talán Szerbia politikai berendezkedése hasonlít leginkább Magyarországéra.
Adomány: Svájcból szereztek orvosi műszereket, kórházi ágyakat és bútorokat Rig Lajosék.

2020 július