Válasz Rozgonyi Ernő karácsonyi vagdalkozásaira

2012-12-27 13:56

Az elmúlt két napon – karácsony lévén – nem foglalkoztunk Rozgonyi Ernő vagdalkozásaival, aki kiválása után hetekkel, éppen december 25-én érezte úgy, hogy eleget téve megbízóinak gyalázza nemzeti mozgalmunkat. Sajnálatos és megvilágító, hogy az esküszegő politikus ilyen közlemények kiadásával töltötte karácsonyát. Erre még a legateistább, legcsaládellenesebb pártok sem voltak képesek.

A megvesztegetéssel és egyéb vádakkal kapcsolatos gondolatainak értékelését a Jobbik átengedi a nála kompetensebbeknek, Rozgonyi új szövetségesének, Pősze Lajosnak és új pártjának, a Fidesznek, amellyel mostanság folyamatosan együtt szavaz.

Immár „kormánypárti függetlenként” még a jövő évi költségvetést is képes volt megszavazni, holott annak tervezetét még jobbikosként szakmai alapon, alapjaiban kritizálta. Egy magára valamit is adó ellenzéki képviselő nem szavazhatja meg az ország költségvetését, főképp nem a nyomor költségvetését.

Rozgonyi Ernő hetek óta kérlelésünk ellenére sem nézett választói, tagtársai és frakciótársai szemébe, s nem adott magyarázatot Pősze Lajoshoz való kiüléséhez.

Rozgonyi Ernő esküszegő lett, hiszen a Szent Koronára tett, aláírt esküjében azt vállalta, hogy visszaadja mandátumát, amennyiben a Jobbik Országos Elnöksége erre felkéri. A felkérés már a kiülése napján megtörtént.

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője

Dunaújváros pénzzel hálálta meg szociális dolgozóinak a megfeszített munkát, de az önkormányzat által adott rendkívüli juttatásra rótt állami adók nélkül több kerülhetett volna az emberek zsebébe.
Folytatódik a kormánymédia bírósági vesszőfutása.
Több mint száz résztvevővel tartott gyűlést a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 5.számú választókerülete.
Gyöngyösi Márton nyílt levele Kiss Antal teológusnak.
A Jobbik petíciót indít a kormányzat befolyásolási törekvései miatt

2020 augusztus