Szemétszedés Galgahévíz határain!

2009-05-17 00:14
-A +A

[img_assist|nid=6416|title=A galgahévizi lelkes csapat|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=113]A Jobbik Galgahévízi Alapszervezete 2009. május 9-én szemétszedést szervezett, melyre szóróanyaggal és plakátokkal hívtuk fel a lakosság figyelmét. Biztosítottuk az ásványvizet, a gumikesztyűt és a szemeteszsákot.

A szemétszedésre kis, de lelkes csapat verbuválódott össze, aminek eredménye, hogy a számunkra a polgármesteri hivatal által finanszírozott 3 konténer 2 órán belül megtelt. Sokan előítéletekkel álltak neki, és meg voltak győződve, hogy a szemét nagy részét, a helyi romák vitték ki, de nem így történt. Megtaláltuk a tisztes gazdák számláit, és munkájuk kellékeit. Büszkék lehetnek magukra! Megelégedve tehetik párnáikra fejüket, és elégedetten gondolhatnak rá, mit is hagytak a gyermekeiknek szánt földön.

A munka végeztével rendesen fogyott a zsíroskenyér és a vöröshagyma. Ezutón is szeretnék köszönetet mondani a résztvevőknek. Köszönjük! Találkozzunk jövőre, reméljük többen leszünk, és kevesebb szemét lesz környezetünkben. Ne feledje senki, a szemetet fillérekért átveszik. És tiszta környezetben sétálhatunk, sportolhatunk. És a legfontosabb, tudjuk mit hagyunk az utókornak örökségül.

{B}Bobos Ferenc{/B}
a Jobbik Galgahévízi elnöke.

Ajánlott cikkek

A legnagyobb ellenzéki párt szerint ez már olyan súlyú visszaélés, hogy komolyan megkérdőjelezi Vásárosnamény központú választókerületben a választások tisztaságát.
Minden jel arra mutat, hogy a kormánypártok zsoldjába szegődő, a választókat folyamatosan átverő propagandagépezet még véletlenül sem tud igazat írni senkiről.
Minden bizonnyal a Fidesz megrendelésére hozták létre.
A Jobbik megerősíti, hogy kormányra kerülve végrehajtja a választási programjában vállalt igazságszolgáltatási reformot és mindent megtesz a magyar vidék felzárkóztatásáért.
A Jobbik kitart a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása mellett.
A Jobbik alelnöke keddi sajtótájékoztatóján kijelentette, egyértelművé vált, hogy a Fidesz kettős beszédet alkalmaz a migrációval kapcsolatban.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március