A három kilépés ellenére a Jobbik egységes maradt

2008-03-10 12:52

[img_assist|nid=3931|title=Erősödünk!|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=205]A Jobbik Magyarországért Mozgalom három alapító tagja a mai napon egy nyílt levélben jelezte kilépési szándékát, amelyet a párt elnöksége tudomásul vett. Kovács Dávid, Nagy Ervin és Fári Márton lépése nem okozott számunkra meglepetést, hiszen már több mint egy éve nem végeztek semmilyen érdemi munkát, így lépésükkel egy gyakorlatban már létező helyzetet tettek hivatalossá.

Elgondolkodtató azonban, hogy kilépésüknek ilyen, a párt vezetőségével és tagságával nem egyeztetett formát választottak, mint ahogy az is, hogy ennek időzítésére éppen a Magyar Gárda Egyesület bírósági tárgyalása előtt két nappal találtak alkalmas időpontot.

Közleményükben a Gárda és a Jobbik viszonyával kapcsolatban komoly tájékozatlanságról tesznek tanúbizonyságot, hiszen a Gárdát nem a Jobbik alapította, hanem tíz magánszemély. A párt a múltban sem akart és a jövőben sem szándékozik egy civil mozgalom működésére kézi vezérlésű befolyást gyakorolni. A Jobbik tiszteletben tartja, hogy a Gárda egy pártfüggetlen szervezet, amely a magyar társadalom számára létfontosságú misszióját maga szervezi és vezeti.

Ezúton is örömmel tájékoztatjuk három egykori jobbikos barátunkat, hogy a párt távolmaradásuk alatt is fejlődött, sőt minden eddiginél nagyobb ütemű gyarapodást mutat, mind a megalakuló szervezetek és a szimpatizánsok számának, mind a szakmai munka erősödésének tekintetében.

A párt szekerén a mai nappal hárommal kevesebb ülnek, de azt eggyel sem tolják kevesebben. A Jobbik Magyarországért Mozgalom egységes maradt, a három távozónak nincsenek követői.

Céljaink elérésében továbbra is elszántan megyünk tovább, mert a következő Országgyűlés nem ülhet össze a Jobbik nélkül.

{B}A Jobbik Magyarországért Mozgalom aktív vezetősége nevében:

Vona Gábor elnök{/B}

Elképesztő, hogy abban az egészségügyben rendeltek el létszámstopot a kórházi vezetők, ahol az egyik legégetőbb hiány az emberi erőforrás.
A kormánypárti képviselők arroganciája továbbra is töretlen.
Nem hajlandó sérelemdíjat fizetni a kormány kitartott portálja, a pestisracok. hu a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek.
Rekordmagas, 60 százalék feletti részvételi arány mellett ismét Budai Lórántot választották Jászberény polgármesterévé.
A bicskei gyermekotthon volt igazgatóját jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték gyermekek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt.

2019 november