Jobbik-konferencia egy egészséges nemzetért

2009-12-04 11:56

Harmadik szakmai konferenciáját rendezi meg december 6-án a Jobbik, ezúttal az egészségügy és a szociálpolitika lesz a téma. Mint ismeretes, októberben a rendvédelemről, egy hónappal később az ifjúságpolitikáról és a népesedésről folytattunk szakmai diskurzust. A mostani konferencia célja, hogy programot, megoldást nyújtsunk a nemzeti egészségügy átalakítására.

Szakmai konferenciánk az eddigiekhez hasonlóan nyílt, meghívó nélkül is részt vehet rajta bárki. Az előadók között lesz többek között Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke és dr. Gyenes Géza, akik az szociális rendszer átalakításról, illetve a Jobbik egészségügyi programjáról fognak beszélni. Az eseményen elhangzó önálló előadások mellett lehetőség nyílik a vendégek hozzászólására is.

A sorra kerülő konferencia újfent azt kívánja bizonyítani, hogy a Jobbik szakmai kabinetjeiben dolgozó több száz szakértő a valódi rendszerváltozás kulcsát tartja kézben. A parlamentbe jutva nem kívánjuk folytatni az utóbbi húsz parlamenti pártjainak politikai árulását, van a magyarság érdekeinek megfelelő saját programunk.

A konferencia meghívója, programja a fenti képre kattintva tekinthető meg.

{B}Z. Kárpát Dániel
a Jobbik szakmai konferenciasorozatának főszervezője{/B}

Ander felidézte azt a számos botrányt, ami a kormányzat köznevelési intézmények vezetőinek kinevezési gyakorlatát övezte.
Parlamenti eseti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a dunai hajóbaleset ügyében a Jobbik.
„Handó Tünde tevékenysége gyengíti a bírósági rendszerbe vetett bizalmat”
"Sikerült a város érdekeit szem előtt tartva az ellentétes politikai nézeteket háttérbe szorítani"
A Jobbik szerint százmilliárdokat hagy az Orbán-kormány kiemelni a magyar költségvetésből.

2019 június