A Jobbik feljelenti az OCÖ szóvivőjét, és vitára hívja Kolompárt

2007-01-06 12:54
-A +A

A Jobbik Magyarországért Mozgalom feljelentést tesz ifj. Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat szóvivője ellen. A cigány vezető pártunkat fasisztoidnak nevezte, mert a Jobbik Magyarországért Mozgalom a politikai erők közül egyedüliként ki meri mondani azt, amit mindenki gondol és tud, hogy igenis létezik cigánybűnözés.

A Jobbik a feljelentést a későbbi hasonló, alaptalan kirohanások megakadályozása céljából teszi, de a megoldást nem a bíróság kezében, hanem a tárgyalóasztalnál látja. Ezért továbbra is kérjük Kolompár Orbánt, az OCÖ vezetőjét, hogy a Rádió C-ben tett ígéretéhez híven vállalja a nyilvános vitát. Ütközzenek az érvek, és döntsön ezáltal a társadalom, hogy van-e vagy nincs cigánybűnözés ma Magyarországon.

Bíber József Tibor,
a Jobbik alelnöke

Ajánlott cikkek

Nem hajlandó sérelemdíjat fizetni a kormány kitartott portálja, a pestisracok. hu a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek.
Rekordmagas, 60 százalék feletti részvételi arány mellett ismét Budai Lórántot választották Jászberény polgármesterévé.
A bicskei gyermekotthon volt igazgatóját jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték gyermekek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt.
A kárpátaljai kisebbségellenes lépések sorába illik, hogy a kijevi kormány szerdán létrehozta az "ukrán államnyelvet felügyelő országos szabványügyi bizottságot".
A Momentumhoz hasonlóan a Jobbikkal sem egyeztetett senki Czeglédy Csaba ügyvédi irodájának erzsébetvárosi és újbudai önkormányzati megbízásával kapcsolatban.
A Jobbik megállítaná az "intézményesített kifosztást"

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 november