A Jobbik üdvözli a fideszes hazugsághadjárat visszavonulóját

2009-04-25 16:33
-A +A

[img_assist|nid=6225|title=Kupper András már visszavonulót fújt|desc=most Soltész Miklóson a sor|link=popup|align=left|width=150|height=214]A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében üdvözlöm Kupper Andrásnak a Fidesz XI. kerületi frakcióvezetőjének helyreigazító közleményét, amelynek közzétételével elismeri a Fidesz volt budapesti elnöke, hogy a Jobbikot nem támogatja az országot tönkretevők pártja, az MSZP. Kupper András nyilatkozatában kijavítja az általa és Soltész Miklós által elkövetett csúsztatást, miszerint a Jobbik pártalapítványa 25 milliós támogatást kapott volna a Gyurcsány-kormánytól, és ezáltal elismeri, hogy ezt a támogatást valójában a MIÉP-Jobbik 2006-os választási eredménye alapján Csurka István alapítványa kapta, a Jobbik vezetőinek és tagjainak tudta nélkül.

Kupper cáfolja azt az eddigi nyilatkozatát is, hogy a XI. kerületi Jobbik a szocialista polgármestertől kapta volna irodabérleti lehetőségét, és a valóságnak megfelelően leírja, hogy ez a lehetőség a Jobbiknak a 2006-os önkormányzati választás eredményéből következik, és pont az önkormányzat vezetése akarja onnan elüldözni minden eszközzel a Jobbikot.

Örömmel nyugtázom, hogy a Fidesz a Jobbikot alaptanul vádoló és támadó közleményét törölték a fidesz.hu hivatalos párthonlapról - http://fidesz.hu/index.php?Cikk=132530 -, és a www.kupperandras.hu -n pedig pontosító-helyreigazító közleményt tettek közzé.

A Jobbik nevében Soltész Miklós, minket rágalmazó KDNP-s országgyűlési képviselőnek is a kupperi visszavonulás útját javasoljuk, mert a tények makacs dolgok, és következmények nélkül még hazánkban sem lehet akkorát hazudni, mint az említett úr a minap tette.
{B}
Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója és XI. kerületi elnöke {/B}

Ajánlott cikkek

Elképesztő, hogy abban az egészségügyben rendeltek el létszámstopot a kórházi vezetők, ahol az egyik legégetőbb hiány az emberi erőforrás.
A kormánypárti képviselők arroganciája továbbra is töretlen.
Nem hajlandó sérelemdíjat fizetni a kormány kitartott portálja, a pestisracok. hu a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek.
Rekordmagas, 60 százalék feletti részvételi arány mellett ismét Budai Lórántot választották Jászberény polgármesterévé.
A bicskei gyermekotthon volt igazgatóját jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték gyermekek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 november