A rendőrterrortól sem hátrál meg a Jobbik

2009-07-04 23:54

Vona Gábor elhurcolásaVona Gábor elhurcolásaA Jobbik tűrhetetlennek tartja a rendőrség brutális fellépését az állampolgári jogaikat békésén gyakorló emberekkel szemben. A Jobbik tagsága nevében kijelentjük, hogy büszkék vagyunk ártatlanul elhurcolt elnökünkre, Vona Gáborra és a Magyar Gárda Mozgalom összes bátor gárdistájára. A harmadik legerősebb párt elnöki jogkörét Szabó Gábor, a Jobbik Országos Választmányának elnöke gyakorolja Vona Gábor szabadulásáig.

A Jobbikhoz már szombatra virradó éjszaka olyan információk érkeztek, hogy a mai tüntetésen a hatóságok megpróbálják majd célzottan levadászni a Jobbik elnökét és a jelenlévő pártvezetőket. Vona Gábor és a Jobbik elnökségi tagjai közül többen ennek ellenére is részt vettek a politikai foglyok és a Magyar Gárda Egyesület melletti tüntetésen.

Felhívjuk Draskovics és pribékjei figyelmét: meg se próbáljanak a rendőrségi fogdában egy ujjal se hozzányúlni Vona Gáborhoz, a 15 százalékos Jobbik elnökéhez; Kiss Róberthez, a Magyar Gárda főkapitányához; a gárdistákhoz, a magyar vidék utolsó reménységeihez és az ártatlanul elhurcolt békés tüntetőkhöz! Hogy ne ismétlődhessenek meg a 2006-os rendőrségi atrocitások a jogtalanul előállítottakkal szemben, a Jobbik európai parlamenti képviselői és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédei már a helyszínen tartózkodnak, ahol Vona Gáborékat tartják fogva.

A Jobbik Országos Elnöksége az éjszaka folyamán folyamatosan ülésezik, értékeli a kialakult helyzetet; a meghozott döntéseinkről, válaszlépéseinkről pedig folyamatosan tájékoztatjuk a párt tagságát és félmilliós szavazótáborunkat. A Jobbikot nem lehet megfélemlíteni, egyetlenegy ártatlan magyar embert ért sérelmet sem fogunk megtorlás nélkül hagyni!

Jobbik Országos Elnöksége

Szombaton hivatalosan kezdetét vette a 2019-es önkormányzati választási kampány.
Sneider Tamás Facebook-bejegyzése.
2019. október 13-án Komárom-Esztergom megye minden változást kívánó választópolgára a demokratikus ellenzéki pártok közös megyei listájára adhatja le voksát.
Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus