Fogyasztóellenes a Magyar Posta

2004-08-10 12:09

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) szerint a fogyasztók már nemcsak a postai szolgáltatások minőségét sérelmezik, de felháborítónak tartják a küldemények nem megfelelő időben történő kézbesítését, azok elvesztését, és a késedelmes kézbesítésre vonatkozó postai indokokat, miközben a Magyar Posta a kritikát megalapozatlannak tartja, az OFE több állítását is cáfolja.

Az OFE az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint egyre több panasz érkezik hozzájuk a postai szolgáltatásokkal kapcsolatban. Álláspontjuk szerint a Magyar Posta Rt. szolgáltatásairól nem megfelelően tájékoztatja a fogyasztókat, a jogalkotó pedig olyan szabályt alkotott, amely nem védi a fogyasztókat, illetve fogyasztóellenes.

A Magyar Posta Rt. jogilag megalapozatlannak és a közvélemény megtévesztésére alkalmasnak tartja az OFE állásfoglalását.
[HírTv]

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.
Nemzeti, keresztény, konzervatív, jobbközép pártként, "röviden, magyar néppártként" definiálta a Jobbikot Jakab Péter.
A napokban kiderült, hogy a kormányzat a katás adózást választókat bizonyos értékhatár felett büntetőadóval sújtaná.
Van abban valami tragikus, hogy jelenleg a világon talán Szerbia politikai berendezkedése hasonlít leginkább Magyarországéra.
Adomány: Svájcból szereztek orvosi műszereket, kórházi ágyakat és bútorokat Rig Lajosék.

2020 július