MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

Az utóbbi években kibontakozott „lakhatási kataklizma” nemcsak, hogy megoldatlan maradt, de igazából gazdája sincs ennek a problémának.
Fel kell függeszteni a következő magyar katonai kontingens Irakba indulását, amennyiben a helyzet nem javul Irán és az Egyesült Államok között.
Vállalhatatlan körülmények között szállásolták el a Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz köthető hotelekben a rászoruló nagycsaládokat.
Simonka György országgyűlési képviselő büntetőperének előkészítő tárgyalásán az ügy több vádlottja is elismerte bűnösségét.

2020 január