MDF-s átlépések a Jobbikba

2005-04-17 00:10

Az MDF-MDNP egyesülése után világossá vált, hogy a párt "centrumpolitizálással" készül a 2006-os választásokra. Bégány Attila önkormányzati képviselő, az MDF V. kerületi elnöke emiatt a Jobbikban kívánja folytatni munkáját. Mellette számos más, nemzeti érzelmű, MDF-s vezető és tag is jelezte, hogy kilép a szervezetből; folytatásként többen is az ügynökmentes pártunkat jelölték meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem kíván az MDF belügyeivel foglalkozni. Nem célunk az MDF további megosztása és tagjainak elcsábítása sem. Minden átlépő saját elhatározásából keresett meg minket.

Kijelentjük viszont, hogy továbbra is lehetőséget biztosítunk a tisztességes, a múlt bűneitől tiszta embereknek, akik a Jobbik által megfogalmazott program alapján kívánnak tevékenykedni a magyarság jövőjéért.

Jobbik Országos Választmánya

A Jobbik az ellenzéki frakciók támogatását kéri a bizottság felállításához.
Ébresztő, Orbán Viktor: a magyar egészségügy szorul óriási segítségre!
Lipótmező felszámolása súlyos következményekkel járt a politika világára nézve.
A szokásos fideszes arroganciát és a munkavállalók érdekeinek semmibevételét bizonyította a narancsos többség azzal, hogy még csak napirendre venni sem volt hajlandó az ellenzéki előterjesztést.
A kormány ismét túllépte a saját törvényében meghatározott hiánycélt, és bár nyilatkozatai hangzatosak, majd’ egy évtized alatt sem tudta saját lábaira állítani a magyar gazdaságot.
Itt az idő, hogy az agráriumban foglalkoztatottak is beszálljanak az ellenzéki tiltakozásokba.

2019 január