Megalakult a Jobbik Országos Választmánya

2009-10-09 17:46

Szabó Gábor, a Jobbik választmányi elnökeSzabó Gábor, a Jobbik választmányi elnökeMegtartotta alakuló ülését a Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Választmánya, és Farkas Gergely, Ferenczi Gábor, Korondi Miklós, Samu Tamás személyében OV-alelnököket is választott a saját soraiból. Az Országos Választmány megalakulása egyben azt is jelenti, befejeződött a Jobbik párton belüli intézményrendszerének kiépítése, ugyanis a megyékben kellő számú és szervezettségű alapszervezetre volt ahhoz szükség, hogy felálljanak a területi választmányok, majd ezek küldöttei választották meg az Országos Választmányba a delegáltakat.

Az Országos Választmány tagjai közös munkájuk első napirendi pontjaként meghallgatták és megvitatták Vona Gábor elnök vitaindító javaslatát a Jobbik politikai stratégiájáról és a választásokra való felkészülésről.

A Jobbikban két pártkongresszus között az Országos Választmány hivatott dönteni a főbb stratégiai kérdésekről, ezért a megválasztott küldöttek nagyon aktív munkatempóra készültek fel.

{B}Szabó Gábor,
a Jobbik Országos Választmányának elnöke{/B}

Elképesztő, hogy abban az egészségügyben rendeltek el létszámstopot a kórházi vezetők, ahol az egyik legégetőbb hiány az emberi erőforrás.
A kormánypárti képviselők arroganciája továbbra is töretlen.
Nem hajlandó sérelemdíjat fizetni a kormány kitartott portálja, a pestisracok. hu a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek.
Rekordmagas, 60 százalék feletti részvételi arány mellett ismét Budai Lórántot választották Jászberény polgármesterévé.
A bicskei gyermekotthon volt igazgatóját jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték gyermekek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt.

2019 november