Megalakult a Jobbik Országos Választmánya

2009-10-09 17:46

Szabó Gábor, a Jobbik választmányi elnökeSzabó Gábor, a Jobbik választmányi elnökeMegtartotta alakuló ülését a Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Választmánya, és Farkas Gergely, Ferenczi Gábor, Korondi Miklós, Samu Tamás személyében OV-alelnököket is választott a saját soraiból. Az Országos Választmány megalakulása egyben azt is jelenti, befejeződött a Jobbik párton belüli intézményrendszerének kiépítése, ugyanis a megyékben kellő számú és szervezettségű alapszervezetre volt ahhoz szükség, hogy felálljanak a területi választmányok, majd ezek küldöttei választották meg az Országos Választmányba a delegáltakat.

Az Országos Választmány tagjai közös munkájuk első napirendi pontjaként meghallgatták és megvitatták Vona Gábor elnök vitaindító javaslatát a Jobbik politikai stratégiájáról és a választásokra való felkészülésről.

A Jobbikban két pártkongresszus között az Országos Választmány hivatott dönteni a főbb stratégiai kérdésekről, ezért a megválasztott küldöttek nagyon aktív munkatempóra készültek fel.

{B}Szabó Gábor,
a Jobbik Országos Választmányának elnöke{/B}

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

2019 február