Új szóvivőt és sajtófőnököt választott a Jobbik

2010-06-21 16:43
-A +A

A Jobbik iránti, remélt médiaérdeklődés kiszolgálása érdekében Dúró Dóra mellé ismét egy férfi szóvivőt is választott a párt országos elnöksége Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő személyében, míg a sajtófőnöki feladatokat egy hivatásos szakember, Pál Gábor újságíró látja el a jövőben.

A Fidesz által a sajtótörvényből törölni szándékozott felvilágosítási kötelezettségét mindenképp megtartja magára nézve kötelezőnek a Jobbik.

Mirkóczki Ádám szociológus, újságíró, a választások előtti években az egri Szent István Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként dolgozott. 2008-ban lépett be a Jobbikba, előbb az Egyházügyi Kabinet vezetője, majd 2009-ben az új erő Heves megyei elnöke lett. Önkormányzati képviselői mandátumáról a pozícióhalmozást tiltó jobbikos alapelv szerint lemondott, miután honatya lett.

Pál Gábor a Magyar Nemzet, majd a Magyar Hírlap újságírója volt, a Jobbikkal régóta kitűnő szakmai kapcsolatban állt.

Novák Előd,
a Jobbik alelnöke

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.
Nemzeti, keresztény, konzervatív, jobbközép pártként, "röviden, magyar néppártként" definiálta a Jobbikot Jakab Péter.
A napokban kiderült, hogy a kormányzat a katás adózást választókat bizonyos értékhatár felett büntetőadóval sújtaná.
Van abban valami tragikus, hogy jelenleg a világon talán Szerbia politikai berendezkedése hasonlít leginkább Magyarországéra.
Adomány: Svájcból szereztek orvosi műszereket, kórházi ágyakat és bútorokat Rig Lajosék.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július