A Jobbik kerülne kormányra a Facebook alapján

2012-11-16 16:01

Amennyiben most vasárnap lennének a választások a Jobbik megelőzné a jelenleg hatalmon lévő Fideszt, egy felmérés szerint.

Napjainkban egyre fontosabb szerepet tölt a politikai pártok életében az internet és azon belül is a facebook, melyen keresztül interaktív módon képesek kapcsolatot tartani szimpatizánsaikkal. Magára valamit is adó párt és annak prominens személyei nem tehetik meg, hogy ne rendelkezzen a világ legnépszerűbb közösségi oldalán saját profilja.

Az egyik internetes blog, a pártok facebook profiljainak lájkolási száma alapján kiszámolta, hogy a jövőben 199 főre fogyatkozó parlamentbe mely pártok mennyi képviselőt tudnának bejuttatni.

Amennyiben most vasárnap lennének a választások és csak a pártok facebook profiljainak lájkolását vennénk figyelembe, akkor a 199 fős parlamentben a Jobbik 37,8 százalékkal 78 képviselővel lenne jelen Magyarország törvényhozó hatalmában. A Fidesz elveszítené kétharmados többségét és csak 46 mandátummal rendelkezne. A liberális LMP megelőzné az MSZMP utópártját, az MSZP-t. Előbbi 31, míg utóbbinak 20 mandátummal kellene beérnie.

osztjonapot.blog.hu nyomán – barikad.hu

Továbbra sem fizeti vissza Tárnok a visszajáró önerőt az uniós támogatással megvalósult csatornaprogramból.
Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez Bencsik János, hogy kiderüljön, miért költöttek több százmillió forintot egy még csak papíron létező budapesti kórházra.
„Modern párt vagyunk, de az AIRbnb által okozott gondokat is kezelni kell."
Z. Kárpát Dániel Facebook-bejegyzése a kormány lázálmairól és a valóságról.
Végre őszintén elárulta az egyik fideszes, mi náluk a legfontosabb szempont
Így bővíti a Kubatov-listát a Fidesz.

2019 szeptember