Csengőfrász a MÁV-nál?

2012-10-16 16:47

Az ötvenes évek után újra megjelent a csengőfrász, csak most nem az ÁVH-tól, hanem a felmondó levéltől retteghetünk – mondta el Korondi Miklós lapunknak adott interjújában.

A Rákosi korszakban a kommunista totális diktatúra, terrorizmus idején, ami tágabb értelemben 1945-1956 között volt, szűkebben 1947-től a kékcédulás választások után 1953-ig, Sztálin haláláig. 1956-ig az Államvédelmi Hatóság bőrkabátos emberei hajnalban váratlanul becsöngettek a családokhoz és elhurcolták, vagy kitelepítették őket. Sokan voltak, akik egy ilyen akció után sohasem kerültek elő.

A Jobbik politikusa szerint az elmúlt hetekben a MÁV-START Zrt- nél is beindult a második Rákosi korszak, amelyről még nem tudni, hogy kinek a nevével fog bevonulni a magyar vasút történetébe.

A fülkeforradalmi kormány a már jól bevált módszerrel teszi tönkre ezt az ágazatot is, hasonlóképen a MÁV Cargo kivéreztetéséhez és idegen kézbe történő átjátszásához.

Ez a kormány sem különb az elődjénél, hiszen teljesen mindegy, hogy vasúti mellékvonal bezárásának vagy járatritkításnak nevezik a műveletet, a végeredmény ugyanaz: a vasút kivéreztetése és a vidék halála – mondta a politikus.

A legaktuálisabb kérdés a csengőfrász, mivel bármikor megszólalhat a telefon, és a főnök közli, hogy ki vagy rúgva. Az elmúlt hetekben 23 szakmai vezetői munkakörre hirdettek meg pályázatot a MÁV –START Zrt-nél – véli a képviselő.

Hogy a meghirdetett munkakört betöltők között található hosszú szakmai múlttal rendelkező, védett korú szakember, családfenntartó anyuka, a Munka Törvénykönyve szerinti védettséggel bíró kismama mit számít, a hatalom mindent megtehet! Hogy kiknek kell a sok pozíció, majd kiderül! Megjegyzem: a MÁV fölé kormánybiztos van kinevezve Dr. Fónagy János személyében – tette hozzá a képviselő.

barikad.hu

Továbbra sem fizeti vissza Tárnok a visszajáró önerőt az uniós támogatással megvalósult csatornaprogramból.
Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez Bencsik János, hogy kiderüljön, miért költöttek több százmillió forintot egy még csak papíron létező budapesti kórházra.
„Modern párt vagyunk, de az AIRbnb által okozott gondokat is kezelni kell."
Z. Kárpát Dániel Facebook-bejegyzése a kormány lázálmairól és a valóságról.
Végre őszintén elárulta az egyik fideszes, mi náluk a legfontosabb szempont
Így bővíti a Kubatov-listát a Fidesz.

2019 szeptember