Trianon-évfordulón Jobbik-kampányzáró

2009-06-04 19:00

Megtévesztő kép a helyszínről: valójában SZDSZ-gyűlés (2007), csak sok az ellentüntetőMegtévesztő kép a helyszínről: valójában SZDSZ-gyűlés (2007), csak sok az ellentüntetőJúnius 4-én, csütörtökön 18 órától a budapesti Március 15-e tér melletti Petőfi téren tartja országos kampányzáró gyűlését és Trianon-megemlékezését a Jobbik. Jelképesen is kiszorítjuk az SZDSZ-t március 15-ei törzshelyéről is!

Felszólal a Jobbik öt EP-képviselőjelöltje:
Ifj. Hegedűs Lórántné Kovács Enikő, Budakeszi alpolgármestere
Dr. Borbély Zsolt Attila erdélyi közíró, politológus
Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke
Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke
Dr. Morvai Krisztina listavezető

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

Szávay István Facebook-bejegyzése.
A Jobbik népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy a munkavállalók véleményt mondhassanak a Fidesz-KDNP rabszolgatörvényéről.
Szerdán minden valószínűség szerint a kormánypáti többség megszavazza a parlamentben a rabszolgatörvényt.
A Jobbik és a Jobbik Ifjúsági Tagozata országos kampányt, illetve aláírásgyűjtést indít, „Esélyt a továbbtanulásra” címmel.
Bízunk benne, hogy a többség támogatja a kezdeményezésünket, és a jövőben nem vetül a korrupció, pénzlenyúlás gyanújának árnyéka sem a megyei közgyűlésre.
Elüldözik az embereket Magyarországról, valójában a kormány a multik oldalára állt.

2018 december