Újabb rendőrgyilkosság - Határozott lépéseket várunk!

2010-08-04 10:35

A Jobbik Magyarországért Mozgalom őszinte részvétét fejezi ki a szerda hajnali támadás rendőr áldozatának családja felé. Az esetet súlyosbítja, hogy két hét alatt immár a második rendőr veszti életét szolgálatteljesítés közben. Fontos kiemelni, hogy miközben állig felfegyverzett rohamrendőrök rontanak rá békés demonstrálókra, továbbá köztörvényes bűnözőkként bánnak zöld pólót vagy fekete mellényt viselő adófizető állampolgárokkal, aközben a rendőri vezetés a saját állományának életét, biztonságát sem tudja garantálni.

A kormányfő által rendteremtésre megígért két hét bőven letelt, de rend helyett csupán a közbiztonság területére vonatkozó sikerpropaganda tapasztalható. A közbiztonság helyreállítása érdekében a kormány és a rendőri vezetés határozott, a rendőrség állományának védelmét és a békés állampolgárok érdekeit szem elé helyező lépéseit várjuk. Ha a jövőben ezeknek az elvárásoknak megfelelő intézkedéseket látunk, úgy a Jobbik azokat maximálisan támogatni fogja.

Volner János

országgyűlési képviselő

a Jobbik Közbiztonsági Kabinetjének vezetője

A munkahelyvédelmi alappal munkahelyek tömegét lehetne megmenteni a későbbi megszűnéstől, tömegeket lehet a segélyezés elől az aktív munkaerő-piacon tartani.
Jakab Péter
Jakab Péter a "felhatalmazási" törvényről szóló szavazásról.
Telefonon keresztül hívjuk fel a lakosság figyelmét arra, hogy aki csak teheti, maradjon otthon.
Jelen helyzetben minden mozgósítható energiát a vírus és a gazdasági válság elleni küzdelemre kell használni, nem másra.
A kormánynak nem a koronavírus hatásainak lekicsinylésével és a prevenciós eszközök hatástalanságának bizonygatásával kellett volna foglalkoznia az elmúlt hetekben.

2020 április