Vona: Tiszavasvári a Jobbik fővárosa

2010-10-03 22:12
-A +A

Tiszavasvári a Jobbik fővárosa lett, itt be fogjuk bizonyítani, hogy mintavárossá tesszük azt a települést, amelyet mi vezetünk – szögezte le értékelésében Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Mint mondta, megkerülhetetlen tényezővé váltunk, hiába próbáltak eltaposni bennünket az MSZP és a Fidesz részéről is.

Az eredményekből le kell vonni bizonyos következtetéseket, de értékeinket még jobban ki kell domborítsuk – fogalmazott Vona Gábor. A Jobbik vezetője arra kérte képviselőiket, hogy úgy vigyázzanak választóik bizalmára, mint a szemük világára. A korrupció felszámolása, a munkahelyteremtés és a közbiztonság megteremtése a fő cél.

Köszönetet mondott mindazoknak, akik elmentek szavazni. Külön hálás az aktivistáknak, akik keményen küzdöttek. Kifejtette: Nem volt egyenes a pálya, küzdeni kellett, hogy jobbikosként előrébb jutottunk. Nagy küzdelem végpontjához értünk. A Jobbik az EP-választásokon robbant be a közéletbe, s az országgyűlési választáson is nagyon jó eredményt értünk el. Mostantól több száz jobbikos képviselő fog ott ülni a képviselői székekben.

OrientPres
 

Ajánlott cikkek

A munkahelyvédelmi alappal munkahelyek tömegét lehetne megmenteni a későbbi megszűnéstől, tömegeket lehet a segélyezés elől az aktív munkaerő-piacon tartani.
Jakab Péter
Jakab Péter a "felhatalmazási" törvényről szóló szavazásról.
Telefonon keresztül hívjuk fel a lakosság figyelmét arra, hogy aki csak teheti, maradjon otthon.
Jelen helyzetben minden mozgósítható energiát a vírus és a gazdasági válság elleni küzdelemre kell használni, nem másra.
A kormánynak nem a koronavírus hatásainak lekicsinylésével és a prevenciós eszközök hatástalanságának bizonygatásával kellett volna foglalkoznia az elmúlt hetekben.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 április