50 %-os pótvámot a kínai könnyűipari termékekre!

2005-11-28 15:41

A Jobbik felszólítja Kovács Lászlót, hogy 50 %-os pótvám bevezetését szorgalmazza a kínai könnyűipari termékek behozatalára vonatkozóan az Európai Bizottság e témával foglalkozó decemberi ülésén, ugyanis az ennél alacsonyabb mértékű protekcionista beavatkozás legfeljebb az ágazat jelenlegi válságos helyzetének konzerválására elegendő.

Az Európai Unió hazánk által delegált adó- és vámügyi biztosának kiemelkedően fontos szerep jut a tárgyalásokon, aki Magyarország érdekeit sértő stratégiai hibát követne el, amennyiben nem támaszkodna a bizottság francia, spanyol és olasz tagjainak a kínai gazdasági befolyást csökkenteni kívánó törekvéseire.

A Jobbik szerint az ázsiai nagyhatalomnak tett legkisebb engedmények is a magyar könnyűipar teljes pusztulásához vezethetnek, s Kovács felelőssége, hogy a döntéshozásban résztvevőként ezt minden tőle telhető eszközzel megakadályozza.

Szolnok, 2005. november 28.

Bíber József Tibor
a Jobbik Országos Választmányának alelnöke

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.
A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".
Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

2019 október