50 %-os pótvámot a kínai könnyűipari termékekre!

2005-11-28 15:41

A Jobbik felszólítja Kovács Lászlót, hogy 50 %-os pótvám bevezetését szorgalmazza a kínai könnyűipari termékek behozatalára vonatkozóan az Európai Bizottság e témával foglalkozó decemberi ülésén, ugyanis az ennél alacsonyabb mértékű protekcionista beavatkozás legfeljebb az ágazat jelenlegi válságos helyzetének konzerválására elegendő.

Az Európai Unió hazánk által delegált adó- és vámügyi biztosának kiemelkedően fontos szerep jut a tárgyalásokon, aki Magyarország érdekeit sértő stratégiai hibát követne el, amennyiben nem támaszkodna a bizottság francia, spanyol és olasz tagjainak a kínai gazdasági befolyást csökkenteni kívánó törekvéseire.

A Jobbik szerint az ázsiai nagyhatalomnak tett legkisebb engedmények is a magyar könnyűipar teljes pusztulásához vezethetnek, s Kovács felelőssége, hogy a döntéshozásban résztvevőként ezt minden tőle telhető eszközzel megakadályozza.

Szolnok, 2005. november 28.

Bíber József Tibor
a Jobbik Országos Választmányának alelnöke

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

2019 február