Az SZDSZ-nek 50 milliárdja van a kampányra

2006-04-05 13:07

Soros emberei ott vannak az OVB elnökségében. Lamperth javaslatára, a parlamenti pártok által megválasztott grémium vezetője a nyíltan marxista Szigeti Péter (Krausz Tamás és ő a vörös csillag rehabilitálás bajnoka!), helyettese, Halmai, a Soros Alapítvány kuratóriumának volt elnöke. A szadesznek majd 50 milliárdja van kampányra!

Az előzmények: a magyar Soros Alapítvány 2007. december 31-én megszűnik. A világszerte ismert pénzmágnás az ultra-liberális nyitott társadalom megvalósításába 20 év alatt 30 milliárdot fektetett be Magyarországon! Soros doktrínája egyszerű: "Lehet, hogy a pénz nem boldogít, de sok mindenre jó!" Ennek a pénzpiaci gátlástalanságnak a jegyében kívánta megbuktatni Bush-t, így támogatta Bill Gates-t, így avatkozott be a Grúz és az Ukrán választások kimenetelébe.

Soros a globális gyarmatosítás egyik mozgatójaként tőzsdéket rendít meg, ingatlan panamákat gerjeszt, génkezelt élelmiszerekkel borítja el a világot. Hatalma minden képzeletet meghalad, pénzügyi manipulációival könnyedén destabilizálni tud földrajzi térségeket, manipulálni tud politikai berendezkedéseket. Most úgy tűnik, hogy Soros minden eszközzel meg akarja akadályozni a magyar Nemzeti Kormány megalakítását! Soros beavatkozik a 2006 évi országgyűlési választásokba! Soros a saját pénzén viszi be a parlamentbe a szélsőséges SZDSZ-t!

Soros emberei már ott vannak az Országos Választási Bizottság elnökségében. Lamperth Mónika Belügyminiszter javaslatára, a parlamenti pártok által egyhangúlag megválasztott grémium vezetője a nyíltan marxista Dr. Szigeti Péter (Krausz Tamás és ő a vörös csillag rehabilitálásának bajnoka!), valamint helyettese Dr. Halmai Gábor, a Soros Alapítvány kuratóriumának elnöke. Ők ketten egyébként összetartó munkatársak, a győri Széchenyi István Egyetem tanszékvezető tanárai. Jelenleg ennek a két megbízottnak a kezében van a magyar választások sorsa és végkimenetele. Ne legyenek velük kapcsolatban illúzióink! Ők mindketten a jelenlegi balliberális kormányzat elkötelezett hívei! Nincs felettük semmiféle ellenőrzési lehetőség!

Soros 2005-ben az amerikai slate.com ("segélyegylet".com) kimutatása szerint 205,9 millió dollárt adományozott a budapesti Közép Európai Egyetemnek. Az aktuális devizaárfolyamon számolva ez 43.508.729.000 Ft, azaz 43,5 milliárd forint! Ezen felül további 24,2 millió dollár adományozására vállalt kötelezettséget az egyetem üzleti iskolája számára. Ez újabb 5,1 milliárd forint! Felvetődik a kérdés, hogy ha Soros a 2004 őszétől 2005 nyaráig tartó tanulmányi év költségeihez 4,7 milliárd forinttal járult hozzá, és a 2005-2006-os tanévre 5,1 milliárd forintot ajánlott fel, akkor milyen célt szolgál a -valószínűleg a 2005-ös év végén tett- 43,5 milliárd forintos extra adománya, amely több, mint nyolcszorosa a szokásos összegnek? (A Soros által adományozott extra összeg egyébként a teljes magyar felsőoktatás működési költségvetési támogatásának 25%-a!) Hol rejtőzködik ez a pénz? Miért titkolják létezését? Ha itt van, miért nem kapott Soros is Kossuth-díjat?

A magyar demokrácia barátai közül most sokan félnek. A jól érzékelhető pénzügyi instabilitás, a forint tudatos meggyengítése mellett fondorlatos politikai destabilizálás jelei is érzékelhetők! A CEU-nak, a budapesti Közép Európai Egyetemnek átutalt közel 50 milliárd forint alkalmas lehet arra, hogy befolyásolja és az SZDSZ parlamentbe juttatásával eldöntse Magyarország jövőjét! Ne hagyjuk, hogy pénzügyi összeesküvés térítse le Magyarországot a Harmadik Útról! Most minden rajtunk múlik: Soros birodalom vagy nemzeti kormány, ez a kérdés válasszatok!

Molnár Tamás,
a Jobbik alelnöke

Diákok, szülők és pedagógusok számára is érthetetlennek tűnik, hogy amíg a bölcsődéket és az óvodákat megnyitják, addig a köznevelésben az „adok is, meg nem is" a jellemző.
Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet.
Csak remélni tudjuk, hogy nem arról van szó, hogy az Orbán Viktor által bejelentett, nem túl acélos klímavédelmi akciótervnek ezt a pontját valamilyen színfalak mögötti lobbitevékenység gyengíti.
A harminc százalékos béremelés és a hatékony béralku mézesmadzagjának hamis fogadalmára hivatkozva vették el több mint harmincezer pedagógustól a hatékonytalannak kikiáltott közalkalmazotti státuszt.
Úgy fest a helyzet, hogy a miniszterelnöknek csak azért volt szüksége az egészségügyi rendszer feletti kontrollra, hogy a zavarosban halászó haverokat végül helyzetbe hozhassa.
A Jobbik továbbra is követeli Orbán Viktortól, hogy a hétfőn az Országgyűlésben adja vissza a felhatalmazást, amit indokolatlanul vont magához!

2020 május