Gondolatok 2003 Adventjén

2003-12-18 16:33

Az Advent azt az időszakot jelenti amelyben az ember /élő lélek/ felkészül az ünnepre, telve reménnyel és bizakodással, várva a megváltó Krisztus eljövetelét.

Elszürkült világunkban szükség van ünnepekre, olyan pillanatokra amelyek kiemelkednek a hétköznapokból. Ilyenkor ünneplőbe öltözött szívvel elgondolkodhatunk családunk, nemzetünk sorsán. Életünk eddigi folyamára visszatekintve, némi önkritikával javíthatunk embertársainkhoz, környezetünkhöz vagy önmagunkhoz fűződő viszonyunkon.

Advent és örömhír, szeretet és megváltás, vagy önzés és rosszindulat , gonoszság és halál! Gondolkodjunk el így Advent idején, melyik utat választjuk!

De legfőképpen csendesedjünk el, mert túl sok már itt a zaj...,hátha meghallhatunk még valamit a lelkiismeret tiszta hangjaiból.

Békés Ádventet!

Nem hajlandó sérelemdíjat fizetni a kormány kitartott portálja, a pestisracok. hu a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek.
Rekordmagas, 60 százalék feletti részvételi arány mellett ismét Budai Lórántot választották Jászberény polgármesterévé.
A bicskei gyermekotthon volt igazgatóját jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték gyermekek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt.
A kárpátaljai kisebbségellenes lépések sorába illik, hogy a kijevi kormány szerdán létrehozta az "ukrán államnyelvet felügyelő országos szabványügyi bizottságot".
A Momentumhoz hasonlóan a Jobbikkal sem egyeztetett senki Czeglédy Csaba ügyvédi irodájának erzsébetvárosi és újbudai önkormányzati megbízásával kapcsolatban.
A Jobbik megállítaná az "intézményesített kifosztást"

2019 november