Gondolatok 2003 Adventjén

2003-12-18 16:33

Az Advent azt az időszakot jelenti amelyben az ember /élő lélek/ felkészül az ünnepre, telve reménnyel és bizakodással, várva a megváltó Krisztus eljövetelét.

Elszürkült világunkban szükség van ünnepekre, olyan pillanatokra amelyek kiemelkednek a hétköznapokból. Ilyenkor ünneplőbe öltözött szívvel elgondolkodhatunk családunk, nemzetünk sorsán. Életünk eddigi folyamára visszatekintve, némi önkritikával javíthatunk embertársainkhoz, környezetünkhöz vagy önmagunkhoz fűződő viszonyunkon.

Advent és örömhír, szeretet és megváltás, vagy önzés és rosszindulat , gonoszság és halál! Gondolkodjunk el így Advent idején, melyik utat választjuk!

De legfőképpen csendesedjünk el, mert túl sok már itt a zaj...,hátha meghallhatunk még valamit a lelkiismeret tiszta hangjaiból.

Békés Ádventet!

Szombaton hivatalosan kezdetét vette a 2019-es önkormányzati választási kampány.
Sneider Tamás Facebook-bejegyzése.
2019. október 13-án Komárom-Esztergom megye minden változást kívánó választópolgára a demokratikus ellenzéki pártok közös megyei listájára adhatja le voksát.
Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus