A Jobbik a magyar katon?k hazah?v?s?t k?veteli

2004-02-18 12:28

A Jobbik Magyarorsz?g?rt Mozgalom a magyar katon?k azonnali hazah?v?s?t k?veteli Irakb?l. A Jobbik ?s a magyar t?rsadalom kezdetekt?l fogva elutas?totta a magyar r?szv?telt a teljesen ?rtelmetlen ?s igazs?gtalan amerikai agresszi?ban. A parlamenti p?rtok azonban - b?r k?pmutat?an kifejezt?k aggodalmaikat - saj?t ?llampolg?raik biztons?g?n?l fontosabbnak tartott?k, hogy az Egyes?lt ?llamok kedv?ben j?rjanak.

A szerda hajnali mer?nylet jelzi, hogy a magyar katon?k folyamatos ?letvesz?lyben vannak. Az ott l?t?k ?ltal pedig nem csak ?k, de minden magyar ember c?lpontja lehet mer?nyleteknek mindaddig, am?g Magyarorsz?g nem rendeli haza a katon?it.

Felsz?l?tjuk a honv?delmi minisztert ?s a vele egy?ttm?k?d? p?rtokat, hogy azonnal teremts?k meg a hazah?v?s felt?teleit. A s?r?lt magyar katon?knak miel?bbi fel?p?l?st k?v?nunk.

Honv?delmi kabinet

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".
Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.
"kamujelöltek" indulhatnak pénzért a Fidesz érdekében a választáson.
A női esélyegyenlőség alapvető feltétele annak, hogy egy társadalom elmondhassa magáról, hogy jólétben él.

2019 október