A Jobbik az Irak elleni háborúról

2003-03-20 22:02

A háború kirobbanásával az új évezred reménye ismét elhomályosult. Az emberiségben lappangó gonosz újra a felszínre tört, hogy egy álságos és hazug háború képében sötét világbirodalmi érdekeket szolgáljon. Az Egyesült Államok vezetősége elárulta a világot, szembe fordult Istennel és a jóakaratú emberek szándékával, mivel szuperhatalmi státuszát nem a világ önzetlen szolgálatára, hanem saját elnyomó erejének javára és anyagi vágyainak kielégítésére használja fel. E kendőzetlenül hódító háború megindításával az Egyesült Államok elindult a meghasonlott birodalmak hanyatlás felé vezető útján.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint semmi nem indokolta a háború megindítását. A fegyverzetellenőrzés és leszerelés rendben folyt, támadás veszélye nem fenyegetett iraki részről. A Jobbik Magyarországért Mozgalom agresszornak minősíti az Egyesült Államokat, és arra kéri Nancy Goodman Brinker nagykövet asszonyt, hogy tolmácsolja az Egyesült Államok elnökének a magyar nép 90%-nak ellenérzését és megvetését.

A mai naptól Magyarország és az állampolgárok biztonságát érintően minden felelősség Medgyessy Péter kormányát, valamint mindazon politikai erőket és politikusokat terheli, akik nem tettek meg mindent, hogy hazánk ne váljon cinkossá egy igazságtalan és bűnös háborúban.

Honvédelmi kabinet

Továbbra sem fizeti vissza Tárnok a visszajáró önerőt az uniós támogatással megvalósult csatornaprogramból.
Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez Bencsik János, hogy kiderüljön, miért költöttek több százmillió forintot egy még csak papíron létező budapesti kórházra.
„Modern párt vagyunk, de az AIRbnb által okozott gondokat is kezelni kell."
Z. Kárpát Dániel Facebook-bejegyzése a kormány lázálmairól és a valóságról.
Végre őszintén elárulta az egyik fideszes, mi náluk a legfontosabb szempont
Így bővíti a Kubatov-listát a Fidesz.

2019 szeptember