A Jobbik javaslata az Eur?pa Agr?rhitel Programhoz

2004-02-22 19:37

Az Eur?pa Agr?rhitel Program keret?ben meghirdetett 100 milli?rd forintos k?lcs?nre j?val nagyobb volt az ig?ny, mint a meghirdetett keret?sszeg. Ez?rt a Jobbik k?ri a korm?nyt, hogy a hitelkeretet 50 milli?rd forinttal
emelje meg.

Mostan?ig mintegy 260 milli?rd forintnyi ig?ny ?rkezett a gazd?lkod?kt?l. Azonban az integr?toroknak ?s egy?b termel?i szervez?d?seknek - mivel eset?kben az ig?nyelhet? hitel fels? hat?ra 750 milli? forint - k?sz?nhet?en hamar elfogyott a 100 milli?rdos keret. A hitelkeret nagys?g?hoz k?pest csak kev?s ?stermel? ?s csal?di gazd?lkod? ?lhetett a hitel adta lehet?s?gekkel. Ez?rt a Jobbik javasolja azt is, hogy a kieg?sz?t? 50 milli?rdos keretb?l ig?nyelhet? hitel ?sszege ne haladhassa meg az 50 milli? forintot.

Agr?rkabinet

A módszer már sajnos megszokott.
A Mátrai Erőműnél november 6-án észleltek először szivárgást.
Az elmúlt nyolc évben, a Handó Tünde nevével jelzett korszakban nem minden állt meg úgy, ahogy egy jogállamban meg kellene.
A kormánypártok döntésének értelmében egyetlen egy ellenzéki képviselő sem vehet részt a sajtó ellenőrzését gyakorló Médiatanács működésében.
A Sztojka-ügy a magyar igazságszolgáltatás csődje.

2019 december