A Jobbik Magyarországért Mozgalom a máltai EU-szavazásról

2003-03-14 23:01

A máltai lakosok szűk többséggel az Európai Unióhoz való csatlakozás mellett döntöttek. A szombati népszavazás eredménye szerint elmondható, hogy egy nálunk jóval kedvezőbb helyzetben lévő, jobb csatlakozási kilátásokkal bíró országban is csak a lakosság alig több mint fele akar az Unió tagjává válni. A szoros eredmény azt mutatja: az EU már nem vonzó távlat, jelenlegi helyzetében gazdasági, szociális és kulturális értelemben is bukásra van ítélve, miközben egyre kevésbé élvezi a tagok és a csatlakozás előtt álló országok polgárainak bizalmát.

A máltai eredmény sajnos előre vetíti, hogy az egyoldalú kampányra fordított milliárdok Európa-szerte többet érnek a józan és igaz érveknél. Különösen igaz ez hazánkban, ahol "kék-sárga agymosás" folyik, elterelve a figyelmet a várható társadalmi katasztrófáról.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom vállalva a reménytelennek tűnő küzdelmet mindent meg fog tenni az előttünk álló egy hónapban, hogy bemutassa az embereknek a csatlakozás valós következményeit.

EU-integrációs kabinet

„a magyar autóstársadalom még mindig indokolatlan sarcoknak van kitéve, sokszor maffiaszerű működési modellek közé szorítva”
A Jobbik törvényjavaslatot nyújt be a "szúnyoginvázió" komplex kezelése érdekében.
Mától hivatalosan is Jakab Péter vezeti a Jobbik parlamenti frakcióját.
A kormányzat pénzt ajánl azért, ha a szőlőtermelők megsemmisítik az idei termést.
Ander felidézte azt a számos botrányt, ami a kormányzat köznevelési intézmények vezetőinek kinevezési gyakorlatát övezte.

2019 június