A Jobbik Magyarországért Mozgalom a máltai EU-szavazásról

2003-03-14 23:01

A máltai lakosok szűk többséggel az Európai Unióhoz való csatlakozás mellett döntöttek. A szombati népszavazás eredménye szerint elmondható, hogy egy nálunk jóval kedvezőbb helyzetben lévő, jobb csatlakozási kilátásokkal bíró országban is csak a lakosság alig több mint fele akar az Unió tagjává válni. A szoros eredmény azt mutatja: az EU már nem vonzó távlat, jelenlegi helyzetében gazdasági, szociális és kulturális értelemben is bukásra van ítélve, miközben egyre kevésbé élvezi a tagok és a csatlakozás előtt álló országok polgárainak bizalmát.

A máltai eredmény sajnos előre vetíti, hogy az egyoldalú kampányra fordított milliárdok Európa-szerte többet érnek a józan és igaz érveknél. Különösen igaz ez hazánkban, ahol "kék-sárga agymosás" folyik, elterelve a figyelmet a várható társadalmi katasztrófáról.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom vállalva a reménytelennek tűnő küzdelmet mindent meg fog tenni az előttünk álló egy hónapban, hogy bemutassa az embereknek a csatlakozás valós következményeit.

EU-integrációs kabinet

Továbbra sem fizeti vissza Tárnok a visszajáró önerőt az uniós támogatással megvalósult csatornaprogramból.
Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez Bencsik János, hogy kiderüljön, miért költöttek több százmillió forintot egy még csak papíron létező budapesti kórházra.
„Modern párt vagyunk, de az AIRbnb által okozott gondokat is kezelni kell."
Z. Kárpát Dániel Facebook-bejegyzése a kormány lázálmairól és a valóságról.
Végre őszintén elárulta az egyik fideszes, mi náluk a legfontosabb szempont
Így bővíti a Kubatov-listát a Fidesz.

2019 szeptember