A magyar katonákat haza!

2003-11-28 10:51
-A +A

A Jobbik Magyarországért Mozgalom továbbra is értetlenül áll az előtt a tény előtt, hogy magyar katonák újabb egy évet tartózkodnak Irakban. A Jobbik több fórumon közölte már, hogy a háborút igazságtalan amerikai agressziónak tartja, hiszen az nélkülöz mindenfajta nemzetközi legitimitást.

Követeljük, hogy rendeljék haza a magyar katonákat! A törökországi események fényében ez nem csak az ő épségük, de minden magyar állampolgár biztonsága miatt is sürgető.

Ehhez a döntéshez kívánunk segíteni a képviselőknek lelkiismeretvizsgálati kérdéssorral, amelyet a képviselői Irodaház előtt osztunk 2003. november 27-én 10.00 - 14.00 óráig.

1. Megbizonyosodott-e ön kellőképpen arról, hogy az amerikai támadás megfelelő információk birtokában, teljesen jogosan indult meg az iraki nép ellen?

2. Ön szerint mi keresni valója van magyar katonáknak egy olyan háborúban, amely nem bír semmilyen nemzetközi felhatalmazással?

3. Amikor megszavazta az iraki magyar missziót, illetve annak meghosszabbítását, a lelkiismeretére hallgatott-e vagy a frakciós ukázra?

4. Ön szerint pártja vezetőit, amikor a misszió mellett foglaltak állást, lelkiismeretük mozgatta vagy az amerikai nyomás?

5. Felelősnek érzi-e majd magát, ha magyar katona is áldozatul esik a háborúnak?

6. Felháborítja-e, hogy amerikai katonák megöltek egy ártatlan magyar diákot, és jó ideig tagadni próbálták annak körülményeit?

7. Milyen érzés az amerikai világuralmi törekvések gépezetében egy miniatűr csavarként élni?

8. Van-e önben még annyi lelkiismeret, hogy a Parlamentben javasolja a magyar katonák hazahívását?

Honvédelmi kabinet

Ajánlott cikkek

A Momentumhoz hasonlóan a Jobbikkal sem egyeztetett senki Czeglédy Csaba ügyvédi irodájának erzsébetvárosi és újbudai önkormányzati megbízásával kapcsolatban.
A Jobbik megállítaná az "intézményesített kifosztást"
Vagyunk, akik vagyunk, hiszünk, amit hiszünk, és megcselekedjük, amit megkövetel a haza.
A külföldiek jellemzően befektetési céllal vesznek Magyarországon ingatlant, ezzel viszont tovább szűkítik a piacot, felverik az árakat és a bérleti díjakat.
A Kecskeméti Törvényszék elsőfokú ítélete alapján az Eger Hírek nevű fideszes portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie:
Az eseményen tesznek esküt a Jobbik megválasztott képviselői és polgármesterei.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 november