Az EUKK gyalázatos, pénzherdáló működése

2003-07-10 14:31

Több mint 3 hónap telt el az április 12-ei népszavazás óta. A kampány során az Európai Unió Kommunikációs közalapítvány (EUKK) minősíthetetlen, elfogult és nívótlan munkát folytatott. Ennek eredménye lett az alacsony részvétel, és közvetve ezt ismerte be maga a Közalapítvány is azzal, hogy áprilistól valódi tájékoztató-ismeretterjesztő kampányt ígért.

A Jobbik tragikusnak értékeli a magyar emberek informáltságát és ismereteit az EU-ról. Ennek tényszerűségét számos felmérés is alátámasztja.

Felszólítjuk az EUKK vezetőit, hogy nyilvánosan számoljanak el a tevékenységükkel, illetve értékeljék az elmúlt 3 hónapban végzett munkájukat, mert annak semmi érdemi látszata sincs. Már csak 9 hónap van a magyar csatlakoztatásig, ezért megdöbbentő a csend a Közalapítvány és az által kezelt többmilliárd adófizetői forint körül.

EU-integrációs kabinet

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.
„Mi várunk” program néven három lábon álló javaslatcsomagot dolgozott ki a Jobbik annak érdekében, hogy megállítsák az albérleti díjak további emelkedését.
Az elmúlt hetekben újabb megdöbbentő eseteknek lehettünk tanúi, melyek teljesen jogosan okoztak közfelháborodást.
2016-ban 23 ezer, 2017-ben 36 ezer, míg 2018-ban már majdnem 50 ezer bevándorló érkezett az országba.

2019 augusztus