Az EUKK gyalázatos, pénzherdáló működése

2003-07-10 14:31

Több mint 3 hónap telt el az április 12-ei népszavazás óta. A kampány során az Európai Unió Kommunikációs közalapítvány (EUKK) minősíthetetlen, elfogult és nívótlan munkát folytatott. Ennek eredménye lett az alacsony részvétel, és közvetve ezt ismerte be maga a Közalapítvány is azzal, hogy áprilistól valódi tájékoztató-ismeretterjesztő kampányt ígért.

A Jobbik tragikusnak értékeli a magyar emberek informáltságát és ismereteit az EU-ról. Ennek tényszerűségét számos felmérés is alátámasztja.

Felszólítjuk az EUKK vezetőit, hogy nyilvánosan számoljanak el a tevékenységükkel, illetve értékeljék az elmúlt 3 hónapban végzett munkájukat, mert annak semmi érdemi látszata sincs. Már csak 9 hónap van a magyar csatlakoztatásig, ezért megdöbbentő a csend a Közalapítvány és az által kezelt többmilliárd adófizetői forint körül.

EU-integrációs kabinet

Ander felidézte azt a számos botrányt, ami a kormányzat köznevelési intézmények vezetőinek kinevezési gyakorlatát övezte.
Parlamenti eseti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a dunai hajóbaleset ügyében a Jobbik.
„Handó Tünde tevékenysége gyengíti a bírósági rendszerbe vetett bizalmat”
"Sikerült a város érdekeit szem előtt tartva az ellentétes politikai nézeteket háttérbe szorítani"
A Jobbik szerint százmilliárdokat hagy az Orbán-kormány kiemelni a magyar költségvetésből.

2019 június