Diszkrimináció a bíróságokon

2003-07-15 16:34
-A +A

Az MSZP "korbács és cukor" kampány kormányzásába jól illeszkedik az a diszkriminatív, szakmailag és erkölcsileg is tarthatatlan bérpolitika, melynek keretében a bíróságokon dolgozó jegyzőktől, fogalmazóktól megvonták a jutalom lehetőségét.

A szocialista miniszter tétlenül szemléli a munkavállalók nyílt megkülönböztetését, az ebből fakadó bérfeszültséget, a jogszolgáltatás további ellehetetlenítését célzó támadást. A botrányos helyzet ismételten ráirányítja a figyelmet az Országos Igazságügyi Tanács kétes szakmai megítélésére, a bíróságok feletti túlzott hatalmára.

A Jobbik felszólítja Bárándy Pétert, hogy tegyen lépéseket az elmaradt jutalmak rendezésére és tegyen javaslatot az OIT megszüntetésére, feladatainak a Parlament és az Igazságügyi tárca közötti megosztására.

Jogi kabinet

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.
Nemzeti, keresztény, konzervatív, jobbközép pártként, "röviden, magyar néppártként" definiálta a Jobbikot Jakab Péter.
A napokban kiderült, hogy a kormányzat a katás adózást választókat bizonyos értékhatár felett büntetőadóval sújtaná.
Van abban valami tragikus, hogy jelenleg a világon talán Szerbia politikai berendezkedése hasonlít leginkább Magyarországéra.
Adomány: Svájcból szereztek orvosi műszereket, kórházi ágyakat és bútorokat Rig Lajosék.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július