Egy telefonhívást a keresztért!

2003-12-08 23:24

Mint ismeretes, Orosháza önkormányzata lebontotta a Jobbik által felállított fakeresztet. Írásos indoklásuk szerint a kereszt akadályozta a gyalogos és gépjárműforgalmat. Érvelésük azért is hazug, mivel az index.hu oldalán található cikk fényképén is látszik, hogy a keresztet még a gyalogos forgalomtól is elzárt, füves területre állítottuk. Azt is mondták, hogy a kereszt sokak önérzetét sérti.

A fent említett okok miatt kérjük minden barátunkat, hogy hívja fel a döntést meghozó orosházi jegyző titkárságát, és tájékoztassa véleményéről; hadd tudja meg a hivatal, hogy a többség érzékenységét éppen az ökumenikus keretek között megáldott kereszt lebontása sérti!

Hegedűs Mária orosházai jegyző: 06-68-412-641 (vagy a központon keresztül: 06-68-413-022)

Egy telefonhívást a keresztért!

Egyházügyi kabinet

A módszer már sajnos megszokott.
A Mátrai Erőműnél november 6-án észleltek először szivárgást.
Az elmúlt nyolc évben, a Handó Tünde nevével jelzett korszakban nem minden állt meg úgy, ahogy egy jogállamban meg kellene.
A kormánypártok döntésének értelmében egyetlen egy ellenzéki képviselő sem vehet részt a sajtó ellenőrzését gyakorló Médiatanács működésében.
A Sztojka-ügy a magyar igazságszolgáltatás csődje.

2019 december