Fej?r megyei sajt?t?j?koztat?

2004-02-29 22:29

Elhib?zottnak tartja a megyei k?zgy?l?s elfogadott k?lts?gvet?s?t Szab? Andr?s, a Jobbik Magyarorsz?g?rt Mozgalom megyei vezet?je. Sajt?t?j?koztat?j?n elmondta: ?gy v?li, az ?sszes mobiliz?lhat? vagyon betervezett ?rt?kes?t?se rossz d?nt?s.

Kifejtette, hogy n?h?ny int?zm?ny t?zmilli?s ad?ss?got g?rget, ez k?nnyen m?k?d?s?k ellehetetlen?l?s?hez vezethet. Kifog?solta, hogy a dolgoz?k nem kapj?k meg a 6 sz?zal?kos b?remel?st, s az eln?k ?ltal emlegetett 4,5 sz?zal?kot sem fogj?k ?rezni. A gazdat?ntet?sek kapcs?n kifejtette, hogy p?rtjuk t?vol tartja mag?t a demonstr?ci?kt?l, de teljes m?rt?kben t?mogatj?k a gazd?k k?vetel?seit. Szerint?k az ?gy nem csak a mez?gazdas?gr?l, de az eg?sz orsz?gr?l is sz?l. A Jobbik azt is t?mogatn?, ha a gazd?k teljes ?tlez?r?sokhoz folyamodn?nak.

A megyei vezet? ?r?mmel adott t?j?koztat?st arr?l, hogy egy-m?sf?l h?napon bel?l a megye minden v?ros?ban megalakul az alapszervezet?k. Az ?rdekl?d?k b?vebb inform?ci?t kaphatnak a www.jobbik.hu honlapon.

Nem támogattam Ursula von der Leyen megválasztását az Európai Bizottság elnöki székébe.
A lemaradt bérekről az Országos Bírói Tanács tavaly decemberben közleményt adott ki.
Ma elhagyhatta a börtönt H. Dezső, az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja.
Csak tavaly több mint 41 ezer tonna külföldi szennyvíziszap került a magyar földbe
Vizi E. Szilveszter ne asszisztáljon a kormány tudományellenes tragédiájához!

2019 július