Nyílt levél, nyílt beszéd!

2005-05-06 18:44

Az Orosházi Élet 2005. április 22-i számában a Párthíreknél a következőket olvashatjuk: „Az MSZP Orosházi Szervezete és a Fiatal Baloldal meghívja a város lakosságát április 30-i rendezvényükre. …ünnepi beszédet Hiller István országgyűlési képviselő, az MSZP országos elnöke mond…. Fáklyás felvonulás…utcabál…stb.”

Ez így rendben is lenne, az MSZP meghívja Orosháza lakosságát a pártja által „finanszírozott”??? rendezvényére. A kérdés akkor merült fel bennünk, amikor az újság következő számában már ugyanez a rendezvény Európa napok Orosháza címen kerül meghirdetésre. Az MSZP mint rendező neve fel sem merül, mely azt sugallja , hogy ez a városunk által fizetett rendezvény. Joggal kérdezzük tehát, hogy akkor most ki is a rendező, a város vagy a párt pénzéből fizették? Amennyiben a városéból, akkor jogos a felháborodásunk, hogy milyen alapon osztogatattak itt MSZP-s zászlókat, léggömböket, öngyújtókat. Csak nem ingyen kampány várospénzből ??!!

Úgy hallottuk, sokan voltak. Volt, akit itt is felejtettek, egy ismerősömet másnap megszólította egy hölgy, hogy segítse ki száz forinttal, szeretne hazatelefonálni, mert arról a különjáratú buszról, amivel Ceglédről hozták őket, lemaradt.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom
Orosházi Szervezete

Tisztelettel:

Patakfalvi János,
a Jobbik Orosházi elnöke

A napnál is világosabb, hogy a kormány arra játszik, hogy minél több intézmény nehéz helyzetbe kerüljön. A kórházak egy részére már így is felügyelőket nevezett ki…
Hol van a megígért 60 ezer bölcsődei férőhely? Hol vannak a méltányos bérek?
A Jobbik elnöke Miskolcra látogatott, ahol eljutott a hírhedt Lyukóvölgybe is.
A 21. század legfontosabb hazai sorskérdése az, hogy képesek vagyunk megállítani a demográfiai összeomlást.
Ha már a fideszes politikus a Bibliát nem tiszteli, legalább a törvényeket tisztelje.
Korrupció-stop, lakópark-stop, arrogancia-stop!

2019 április