Parlamenti pártok tagjaival töltené fel a Jobbik a magyar kontingenst Irakban

2003-12-03 00:54

Az iraki részvétel meghosszabbításával a társadalmi akarat és az országgyűlés pártjai végképp elszakadtak egymástól. Mivel az emberek elutasítják a magyar részvételt, és kizárólag csak a parlamenti pártok támogatják azt, ezért arra kérjük a képviselőket, hogy az egy évvel meghosszabbított misszió személyi állományát saját soraikból töltsék fel. A magyar részvétel nem a társadalom akarata, hanem a pártoké, ezért küldjenek Irakba azok katonákat, akik az egészet kierőszakolták.

A misszió élére Juhász Ferenc honvédelmi minisztert javasoljuk, aki miután túl van saját lakáskörülményinek javításán, valamint a magyar hadsereget is sikerrel veri szét, kellő szabad idővel és felkészültséggel kell, hogy rendelkezzen. A csapat többi tagját a parlamenti pártok arányosan tölthetik fel.

Örülünk, hogy az MDF is támogatja a Jobbik javaslatát a magyar katonák hazahívására. Érdekesnek találjuk azonban, hogy az MDF csak most kezd el tiltakozni az iraki misszió meghosszabbítása miatt, amikor néhány hete a Parlament megszavazta azt. Talán szerencsésebb lett volna, ha kellő időben tárják a nyilvánosság elé
aggodalmaikat.

A társadalmi felháborodásnak hangot adva a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Honfoglalás 2000 Egyesület december 6-án, szombaton délután három órától tiltakozó nagygyűlést szervez az amerikai nagykövetség elé.

Honvédelmi kabinet

A módszer már sajnos megszokott.
A Mátrai Erőműnél november 6-án észleltek először szivárgást.
Az elmúlt nyolc évben, a Handó Tünde nevével jelzett korszakban nem minden állt meg úgy, ahogy egy jogállamban meg kellene.
A kormánypártok döntésének értelmében egyetlen egy ellenzéki képviselő sem vehet részt a sajtó ellenőrzését gyakorló Médiatanács működésében.
A Sztojka-ügy a magyar igazságszolgáltatás csődje.

2019 december