Sajt?k?zlem?ny V?s?rhelyi M?ria kutat?s?r?l ?s a magyarelleness?gr?l

2004-03-04 12:32

Az ut?bbi hetek egyik politikai botr?ny?v? dagadt az a V?s?rhelyi M?ria ?ltal v?gzett kutat?s, amely a t?rt?n?szhallgat?k gondolkod?s?t vizsg?lta t?bb egyetemen. Szakmailag nem k?v?njuk min?s?teni a k?zp?nzeken folytatott vizsg?latot, hiszen annak eredm?nye min?s?ti ?nmag?t.

A Jobbik Magyarorsz?g?rt Mozgalom jogi kabinetje megpr?b?lja ?sszegy?jteni a hozz?f?rhet? inform?ci?kat arr?l, hogy V?s?rhelyi M?ria ?s csoportja megfelel?en haszn?lta-e fel a t?bb milli? forintnyi k?zp?nzt, amikor a kutat?st lefolytatta. Sz?mos olyan bizonytalan pont van, amely mind a mai napig nem tiszt?zott. Amennyiben a kabinet meggy?z?dik arr?l, hogy vissza?l?sek t?rt?ntek, ?gy meg fogja tenni a megfelel? jogi l?p?seket.

A Jobbik ?ssze?ll?tott egy 20 k?rd?sb?l ?ll?, a magyarelleness?get vizsg?l? k?rd??vet, amelyet kiz?r?lag V?s?rhelyi M?ri?nak ?s csoportj?nak k?sz?tettek. A k?rd?sek r?v?n arra akarunk v?laszt kapni, hogy a fent eml?tett kutat?k hogyan v?lekednek a magyar emberekr?l. Emellett ?get? fontoss?g?nak tartjuk, hogy val?di szociol?giai vizsg?latok is k?sz?ljenek a m?diumokban eluralkodott magyarelleness?gr?l.

Jogi kabinet

Ma elhagyhatta a börtönt H. Dezső, az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja.
Csak tavaly több mint 41 ezer tonna külföldi szennyvíziszap került a magyar földbe
Vizi E. Szilveszter ne asszisztáljon a kormány tudományellenes tragédiájához!
A Jobbik a Nemzetbiztonsági Bizottság elé vinné a T-Systems felvásárlásának ügyét.
Újabb településsel erősödött Nógrád megye 2. számú választókerületében a Jobbik szervezettsége.
Folytatódik a Nógrád megyei Jobbik erősödése, ugyanis Rétság és Drégelypalánk után, ezúttal Ludányhalásziban alakult meg a Jobbik helyi szervezete.

2019 július