SZDSZ és a cannabis

2003-05-05 17:16
-A +A

Csak idő kérdése volt, hogy az SZDSZ mikor veti fel a drogok legalizálásának kérdését.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom - mélységes ellenérzésének dacára - eddig nem hallatta hangját a könnyű" drogok legalizálását népszerűsítő rendezvény kapcsán, mivel eleve elutasító álláspontja miatt nem kívánt asszisztálni a kérdés társadalmi vitára bocsátásához.

A vasárnapi események ismeretében azonban kötelességünknek érezzük nyomatékosan felszólítani a Szabad Demokraták Szövetségét, hogy a több éve tartó mellébeszélés után hivatalosan és ezúttal egyértelműen fejtse ki a témával kapcsolatos álláspontját, hiszen egy parlamenti képviselője által megszólítatott. Az, hogy a párt népszerűségét féltve ismét egy civil szervezet mögé bújva, a társadalom durva provokálásának módszerével tette indirekt módon közéleti kérdéssé a drogok legalizálását, nem mentesítheti a pártvezetést a számadás alól.

Tegnap még szó sem volt a drogok legalizálásáról, ma a legnagyobb hírértékkel bíró téma. Sajnos a klasszikus módszer célt ért, ezért felkérjük a drogok ellen harcoló civil szervezeteket és magánszemélyeket, hogy - az ésszerűség határain belül - érthető indulataik ellenére a jövőben ne engedjenek a provokációnak és
bojkottálják a kérdés társadalmi vitáját. Ne adjanak ki nyilatkozatokat, ne demonstráljanak, ne vegyenek részt fórumokon, televíziós vitákban - adjuk meg a lehetőséget az SZDSZ képviselőinek, hogy régóta dédelgetett álmaikat a parlamenti közvetítéseken keresztül oszthassák meg a nemzettel!

Ajánlott videók

Ajánlott cikkek

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.
Érzik, hogy kínos, és mivel nem tudják meg nem történté tenni, ezért össze-vissza beszélnek.
A Jobbik alelnökeként és a párt körmendi választókerületi elnökeként Vas megyei, elsősorban a körmendi választókerületet érintő fejlesztéseket szorgalmaztam a Parlamentben.
„a magyar autóstársadalom még mindig indokolatlan sarcoknak van kitéve, sokszor maffiaszerű működési modellek közé szorítva”
A Jobbik törvényjavaslatot nyújt be a "szúnyoginvázió" komplex kezelése érdekében.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 június