Megszűnt a Sajtóklub!

2003-10-16 17:05

Köszönik, ennyi...
Most már bizonyos.

Molnár Tamás az Inconnu-csoport egyik vezetője a hírek (és saját elmondása) szerint túl élesen kritizálta a jelenlegi ellenzéket, mely folyamat csúcsa a Nemzetőr című lap hasábjain közölt jegyzet-sorozata volt. Molnár Tamás rádiónknak is elmondta, hogy a kritika "kiverte a biztosítékot" a Fidesz köreiben, ezért el kellett hagynia a Sajtóklubot.

Tóth Gy. László politológus nem sokkal ezután követte Molnárt, míg Bayer Zsoltot a Fidesz "hívta vissza" a műsorból. Sokaknak talán új információ, hogy Molnár Tamás és Tóth Gy. László mellett Lovas István publicista is csatlakozott a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz, ahol Molnár azonnal alelnöki címet kapott.
Bencsik András tehát egyedül maradt a Sajtóklubban, a műsort pedig anyagi források hiánya miatt felfüggesztették. A hivatalos indoklást el kell fogadni, hiszen semmi értelme annak, hogy a nemzeti oldal vezéralakjai egymás torkának essenek, mégis ki kell jelenteni, érzékeny veszteséget szenvedett az ország jelenlegi ellenzéke.

Egyik legnépszerűbb mediális csatornáját vesztette el, melyen ugyan időnként már látszottak a kifáradás jelei, mégis státuszszimbólummá vált az utóbbi években. A keletkezetett űrt valahogyan pótolni kellene. Az pedig enyhén szólva intő jel, hogy a nemzeti oldal vezéralakjai folyamatosan kerülnek ellentétbe egymással, így értékes koponyák szorulnak periférián kívülre, ebből következően pedig egyre több avatatlan kerülhet a nézők, hallgatók, olvasók elé. A jelenlegi ellenzék csak akkor lehet a jövőben sikeres kormányként, ha ezt a tendenciát képes megállítani. E sorok írója azért reméli, hogy egy év múlva újra láthatjuk a Sajtóklubot.

[Mi pedig azt reméljük, hogy egy év múlva már nem lenne, nem lesz ilyen kuriózum a Sajtóklub: az ország - és vele együtt a sajtó is - jó kezekben lesz, és ilyen formáció, amely egyszerre ellenzéki és nemzetmentő, nem jöhet már létre, mert hiszen a gondolat is abszurd. És végre nézhet mindenki a rendes elfoglaltsága után, hogy haladjunk. Tessék csak belegondolni... - a Szerk.]

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.
A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".
Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

2019 október