Bíber József Tibor nem indul alelnöknek a Jobbik tisztújításán

2008-06-11 14:48

[img_assist|nid=4110|title=Bíber József Tibor|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=215]Bíber József Tibor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke bejelentette, hogy a párt június 14-én esedékes tisztújító kongresszusán nem kívánja magát elnökségi tagságra jelöltetni és tisztségeiről lemond. Döntését azért kellett meghoznia, mert személyes körülményei nem teszik lehetővé, hogy az eddigi intenzitással vállaljon részt az egyre növekvő feladatok ellátásában.

Bíber József eddigi eredményes munkáját bizonyítja az a nagyarányú támogatás is, ami a helyi szervezetek alelnöki tisztségre való jelölésében is megmutatkozott. A Jobbik Elnöksége a döntést sajnálattal, de egyben megértéssel vette tudomásul, bízva abban, hogy egy későbbi időpontban, egzisztenciális helyzete rendeződését követően újra számíthat rá.

{I}Budapest, 2008. június 11.{/I}

{B}A Jobbik Magyarországért Mozgalom Elnöksége
{/B}

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

2019 február