Jelentkezz szavazatszámlálónak!

2019-03-22 22:06

A 2018-as országgyűlési választás szavazatszámlálásánál számtalan csalás történt. Nem hagyhatjuk, hogy a május 26-ai EP-választáson ez újra megismétlődjön! Látható, hogy tavaly hiába tártuk fel tömegesen és jelentettük utólag a visszaéléseket, azokat sorra lesöpörték az asztalról. Akkor már nem tehettünk semmit. Ne legyenek kétségeink: május 26-án ismét megpróbálják majd tisztességtelenül befolyásolni a voksolást! Éppen ezért az EP-választáson a szavazás napján a szavazófülkékben kell megakadályoznunk, hogy újra csalni tudjanak. Ehhez azonban az ország mind a több, mint 10.000 szavazókörében szükség lesz jobbikos szavazatszámlálókra, akik őrködnek a választások tisztasága felett a voksolás napján és a szavazatok számolásakor. Ennek érdekében országos toborzókampányt indít a Jobbik, amelynek keretében várja azon magyar állampolgárok önkéntes jelentkezését, akik a május 26-ai EP-választáson szavazatszámlálóként megakadályoznák a választási csalásokat.

Elérhetőségek:

Telefon:+36-70-699-2223

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Az űrlap elküldésével kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom az adatait a GDPR 6. cikk (1) a) pontja alapján az EP választások napjáig a szavazatszámláló bizottságba történő delegálás céljából kezelje. Tájékoztatjuk, hogy adatait a választások után töröljük rendszerünkből. Amennyiben hozzájárulását az EP választások megelőzőséig visszavonja, azt megteheti a jobbik@jobbik.hu e-mail címen, ebben az esetben adatait haladéktalanul töröljük.

Tájékoztatjuk, hogy az értesítési listára történő feliratkozás nem feltétele a jelentkezésnek. Amennyiben feliratkozik értesítési listánkra, úgy kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom e célból is kezelje adatait. Az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk. a) pont, az Ön hozzájárulása. Tájékoztatjuk, hogy ebben az esetben adatait 5 évig megőrizzük és kezeljük. Amennyiben a jövőben le kíván iratkozni listánkról, úgy megteheti a jobbik@jobbik.hu e-mail címen. Ebben az esetben adatait haladéktalanul töröljük.

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

2019 június