Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Szeretnénk félelem nélkül élni, tudni, hogy nem vernek meg pár forintért vagy egy szál cigarettáért. Szeretném tudni, hogy hová lettek az ország milliárdjai.
Attila (24)
A Jobbikban látjuk a kiutat az elmúlt 24 év őrületéből. Régen mertünk nagyok lenni, építettünk 4 szobát,lett 5 gyermekünk és egy autónk. Ma már csak a keserűség van, amit a többi pártnak köszönhetünk.
József (53)
Mert változást akarok az egészségügyben, a nyugdíjakban, a kivándorlás megakadályozásában, és szeretném , ha végre megvalósulna az elszámoltatás.
Norbert (38)
Orbán Viktor első helyen jelölte meg győzelmük után az elszámoltatást! Megtörtént? Nem! Bízom benne, hogy a Jobbik, ha kormányra kerül, elszámoltatja az összes gazembert, akik szétlopták az országot!
János (49)
Számomra a Jobbik az egyetlen hiteles párt! Azokat a gondolatokat, értékeket, célokat képviseli, amelyeket én gondolok a mai magyar helyzetről, illetve a problémák megoldásáról. Szebb jövőt!
Károly (52)