Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

A Jobbik az egyetlen lehetősége a nemzetünknek. Az egyetlen párt, ami az igazságosság és a nemzetünk jövője érdekében száll síkra. Programjuk mindenre megoldást kínál.
György (51)
Mert a szebb jövő csak általuk érhető el.
Bálint (21)
Mert a Jobbik az a párt, amelyik meg tudja valósítani az elszámoltatást és végre élhetőbb Magyarországot tud teremteni számunkra.
Tünde (63)
Mert mi, kárpátaljai magyarok is Magyarországhoz tartozunk. Mert van végre egy párt, amely a magyarságot, mint nemzetet és nemcsak, mint országot képviseli.
István (21)
Azért szavazok a Jobbikra, mert nem csak a levegőbe beszél, hanem a hogyan kérdésekre is megadja a választ.
Zoltán (39)