Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Bízom a Jobbikban mert ők bevezetik a csendőrséget, a halálbüntetést, kémiai kasztrálást. Rács mögé teszik Gyurcsányt, Bajnait, Mesterházyt és a többieket.
Gergő (18)
A Jobbik tevékenysége tulajdonképpen egy szélmalomharc, de úgy néz ki, kezd megbirkózni vele. Eddigi teljesítménye csodálatos és felfele ível. Csak maradjon mindig tiszta és céltudatos. Szebb jövőt!
Sándor (46)
Azért szavazok rájuk, mert épp ideje már, hogy valaki ténylegesen rendet tegyen ebben az országban, és erre egyedül csak a Jobbik képes. Mindenki más csak szájkaratézott idáig.
Dávid (24)
Mert a döntéshozók esetében nem szabad más országok felé elkötelezetteknek szavazati jogot adni. Ki kell vizsgálni, ki kettős állampolgár!
Tibor (67)
Mert ti nem szórjátok el a pénzt stadionokra, mint Orbán.
Zolika (30)