Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

A Jobbikkal a megalakulásuk óta szimpatizálok. Egy magyar párt, akik a magyarságért, a magyar jövőért küzdenek. Az egyetlen esélyt jelentik, hogy gyerekeim, unokáim ne rabszolgaként éljenek hazánkban.
Imre (60)
Azért szavazok én is a Jobbikra, mert elég volt a hazugságból és a nyomorúságból. Távozzanak a 24 év alatt a parlamentbe bejutott tolvajok! Győzzön a Jobbik!
Viktória (33)
Azért szavazok a Jobbikra, mert nem csak a levegőbe beszél, hanem a hogyan kérdésekre is megadja a választ.
Zoltán (39)
Mert, elég volt az ígérgetésből, elég volt az elmúlt 24 évből. Hajrá Jobbik!
Dániel (27)
Alapvetően fideszes voltam. 1998 és 2002 közötti Orbán-kormánnyal szimpatizáló fiatalember. 2010 után Orbán hátat fordított - többek közt - a munkából élőknek. Igazi nemzeti kormányt akarok: Jobbik!!!
Petya (25)