Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert több jogi és pénzügyi ismeretre lenne szükség az oktatásban.
Mária (73)
Mert igazi, jótékony változást kizárólag velük tartok lehetségesnek.
A. Ildikó (61)
Mert a kapzsiságnak most nincs felső határa, kell valaki aki ezt a határt meghúzza. Ne hagyjuk hogy emberek százezrei jussanak hazánkban olyan sorsra, amilyen még az állatok esetében sem tűrhető el.
Misi (62)
Számomra egyedül a Jobbik tűnik hiteles pártnak, s ők lesznek azok, akik visszafordítják a magyarországi folyamatokat a fejlődés irányába.
Józsi (31)
Mert ennek az országnak szüksége van a hazafias, igaz törekvésekre, hogy múltunk, jelenünk és jövőnk tiszta és sérthetetlen maradjon.
Erik (47)