Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Egyszerű válaszom van: mert amit látok, hallok a Jobbiktól, azt mind fontosnak érzem. És nagyon elegem van már a megalázott, kizsákmányolt csóró szerepéből. Ők visszaveszik azt, amit elloptak tőlünk.
Robee (32)
Hogy miért szavazok a Jobbikra? Mert akkor végre magyar emberek fogják irányítani ezt az országot.
Krisztina (18)
Azért mert teljesen egyetértek velük. Megoldják a cigány-magyar kérdést, s végre valaki felemeli a szavát a minket kioktató a nyugattal szemben.
Zsolt (30)
Mert azokat akarják megvalósítani, amiket megvalósulva szeretnék látni.
Ferenc (61)
Nincs más választás! A Jobbik eddig is számtalanszor bizonyított. A vezetők mind kiváló egyéniségek, külön kiemelném Gyöngyösi Mártont, aki nagyon fontos dologra világított rá.
László (62)