Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

A Jobbik az egyetlen párt, amely kizárólag a magyar érdekeket képviseli. A leendő Jobbik kormány alatt Magyarország a magyaroké lesz.
Botond (24)
Elég volt a népnyúzásból, a mutyiból, az elnyomásból. Legyen egy büszke, magyar kormányunk, amit nem fertőzött meg a nyugat kizsákmányoló vírusa.
Sándor (53)
Mindig is igazságpárti voltam és ezért állandóan "beverték a fejemet". Hatalmas bukás előtt áll az ország, a cigány-kérdés, a korrupció, az elvándorlás miatt. Változás csak a Jobbikkal lesz.
Robi (46)
Mert nagyon egyetértek a Jobbik politikájával, de a nemzet összetartozását és az átlag emberek védelmét nagyobb mértékben kell képviselni minden fórumon.
János (56)
Egy igazi nemzeti párt, amely a hazát, a magyar érdeket, a magyar embereket tartja szem előtt. Céltudatos, őszinte, igazságszerető, megalkuvást nem tűrő párt.
Róbert (33)