Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert Viktornak csak a szavazatunk kell, a gondjainkból köszöni szépen nem kér.
István (49)
Mert jó lenne, ha a gyerekemet nyugodtan engedhetném ki az utcára, annak tudatában, hogy a bűnözők rács mögött vannak.
Szabolcs (34)
Az egyetlen olyan párt, amely ennek a csodálatos népnek, szeretett hazámnak az érdekeit méltó módon tudná képviselni.
Péter (27)
Fiatalok! A Jobbik az utolsó lehetőség a felemelkedéshez vagy marad a rablánc.
István (59)
Még nem bízom bennetek sem, arra rá kell szolgálni. Károkat nekem már az összes többi okozott, a Jobbik még nem. Legutóbb is tiétek volt a voksom, most sem lesz másként.
András (36)