Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Eddig az ember a legkisebb rosszra szavazott, a Jobbik létezése óta végre van alternatíva, jövőkép. A Jobbik az egyetlen párt, amelynek van programja. Ez a program pedig jó.
Peti (35)
Magyarországon nem rendszer-, hanem gengszterváltás volt. A gengsztereknek menniük kell, jöjjön végre a Jobbik.
Marianna (53)
Mert elegem van az ország kizsigereléséből és a sok hazugságból.
Péter (30)
Végre valaki a külhoni magyarságért és magyarokért is szót emel és programja is van életünk jobbá tételére. Felvidéki magyarként örömmel tölt el, hogy végre támogatást élvezek a Jobbiktól!
Krisztián (27)
Az MSZP, és a Fidesz leszerepelt, egymást váltogatva lopták meg a magyar népet. Remélem, hogy a Jobbik beváltja az ígéreteit, ezért rá szavazok.
Tamás (25)