Videóink

Új irodát nyitott a XVIII. kerületi Jobbik

2013-06-12 16:44

Június 6-án nyitotta meg a Jobbik új irodáját az Üllői út 489. szám alatt. Az iroda felavatásaként itt tartották meg a Nemzeti Estek nyitórendezvényét, melyet nagy érdeklődés övezett.

A 18 órakor kezdődő rendezvényre már egy órával korábban kezdtek érkezni az érdeklődők. Senki nem akart lemaradni a Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik budapesti elnöke és Szabó György fővárosi képviselő, a fővárosi Közbeszerzési Bizottság elnöke által megtartott előadásokról. A 80 főt befogadni képes előadóterem teljesen megtelt.

Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy a kerület legszebb utcafronti megjelenésével rendelkező iroda mindenki figyelmét és elismerését elnyerte. Sikerült a berendezést – sokak áldozatos munkájával és hozzájárulásával – úgy kialakítani, ahol lehetőség lesz színvonalas előadások megtartására, kötetlen beszélgetések lefolytatására, nemzetünk fennmaradása érdekében fontos események megrendezésére.

Nemzeti Estek - XVIII._Nyitó rendezvény - 1

Az ünnepélyes rendezvényt Hartaházi Miklós, a Jobbik kerületi elnöke nyitotta meg, majd a himnusz közös eléneklése után átadta a szót az előadóknak. Szilágyi György főként az országgyűlésben folyó munkáról és szélmalomharcról beszélt. Elmondta, hogy mennyire nehéz egy előterjesztést, módosítót elfogadtatni a kormánypárti képviselőkkel. Kritizálta a képviselők hozzáállását: a vitában nagyon kevesen vesznek részt, a szavazásokra érkeznek csak meg; gyakran csak a bekiabálások alapján tájékozódnak arról, hogy sokszor emberéleteket érintő kérdésekben hogyan kell szavazniuk.

Nemzeti Estek - XVIII._Nyitó rendezvény - 2

Szabó György a fővárost érintő fontos tevékenységekről számolt be. Tájékoztatta a jelenlévőket a BKV helyzetéről; a felújításokról, beruházásokról; a jobbikos képviselők munkájáról, melyet a fővárosért végeznek.

Nemzeti Estek - XVIII._Nyitó rendezvény - 3

Az előadások után rengeteg kérdést tettek fel a jelenlévők az előadóknak, melyek mindegyikére kimerítő választ kaphattak politikusainktól. A rendezvény a Szózat és a székely himnusz eléneklésével fejeződött be. Senkinek sem tűnt fel, hogy a nyitóest a tervezettnél több órával később ért véget, hiszen jó hangulatban, jó emberek társaságában szalad az idő.

Képgaléria itt

Jobbik XVIII. kerületi szervezete

Iroda nyitvatartása: szerda 9-11, péntek 17-19 óráig.

Címkék:

Budapest