A Jobbik-Konzervatívok a béke és az igazság pártján áll!

A Jobbik-Konzervatívok képviselői a mai napon lyukas zászlóval és „Ruszkik, haza!” feliratú táblákkal demonstráltak a parlamentben, jelezve, hogy 1956 örököseiként közösségünk nem támogatja az orosz terjeszkedést, és az igazságos béke pártján áll.

A Fidesz által a parlament elé beterjesztett orosz érdekeket szolgáló békejavaslathoz korábban olyan módosító javaslatokat nyújtottunk be, amik a Vatikán, az ENSZ Közgyűlése és a Köztársasági Elnök Asszony által is feltételül szabott igazságos béke igényével egészítették volna ki a dokumentumot. Miután ezeket a fideszes többség nem támogatta, a Jobbik-Konzervatívok frakciója nem vett részt a kormány által rendezett színjátékban, mi ugyanis nem keverjük össze képmutató módon a megszállást a békeszóval.

Döbbenten látjuk, hogy Orbán a józan észt nélkülözve áldozza be a hazánk számára biztonságot jelentő európai szövetségeket az orosz érdekek kiszolgálása miatt. Egy normális országban a kormány nem tagadná meg elődeink örökségét! Mi, a Jobbik-Konzervatívok közössége Szent Istvánt és az igazi pesti srácokat követve Európát választjuk, és még ma is ki merjük mondani, hogy „Ruszkik, haza!”.