A köztársasági elnök méltatlanná vált hivatalára, le kell mondania!

A köztársasági elnök emiatt a földügyletes, zsebszerződéses történet miatt méltatlanná vált magas közhivatalához, ezért le kell mondania!

A Jobbik-Konzervatívok álláspontja egyezik az egykori földművelésügyi államtitkáréval, Ángyán József véleményével. Abban a pillanatban, amikor mindenki realizálta, hogy 2004-ben hazánk az Európai Unió teljes jogú tagja lesz végre, akkor bizony már hosszú évek óta az ügyvéd társadalom, a politika és a földtulajdonosok pontosan látták, hogy hogyan működnek ezek az úgynevezett zsebszerződések. A Jobbik 2010 óta küzd az országgyűlésben a magyar termőföldek idegen kézbe való kijátszása ellen.

A Fidesznek is lett volna módja elszámoltatni a magyar földvagyon eltékozlóit, de nem tették, sőt 2013-ban rátették a pontot e nemzetellenes folyamatra azzal, hogy a földtörvény 2013-as módosításával az EU-s a magyar állampolgárokkal megegyező helyzetbe hozták. A Jobbik akkori frakciója pulpitusfoglalással tiltakozott ez ellen, mert nekünk a magyar anyaföld tényleg szent, és mi az ellen is felléptünk, amit az elmúlt 34 év kormányaink tettek a magyar mezőgazdasággal!