A lyukas zászló a mi jelképünk!

A lyukas zászló a mi jelképünk

1956 óta Magyarországon, és a világban is a lyukas zászló a szabadság, és az elnyomás elleni hősies küzdelem jelképe.

Akkor, 1956. október 23-án a magyar nemzet felkelt a hazánkat megszállva tartó barbár szovjet horda ellen, és szabadságharcba kezdett. A szabadságharc első fontos mozzanata pedig az volt, hogy a felkelők kivágták a magyar zászlóból a megszállók, és kiszolgálóik által ránk kényszerített vöröscsillagos címert. Igen, a megszállókról, és a kiszolgálóikról beszélek, mert sajnos szép számmal akadtak ilyenek. A kommunista párt tagjai ugyanis magyar emberek voltak, akik haszonért, vagy gonoszságból segítettek a keleti barbárság ránk szabadításában.

Ma, 2023-ban Európát újra az egykori szovjet birodalmi mentalitás, és az ázsiai barbárság fenyegeti. Ukrajnában most ugyanazért harcolnak az emberek, amiért 1956-ban nálunk is: a szabadságért, és az európai életmódért. A biztonságért, a jólétért, a kiszámíthatóságért. És ahogyan 1956-ban is voltak, akik nemzetünkkel szembefordulva Moszkva mellé álltak, úgy ma is vannak. Nem más, mint az Orbán-rezsim, és a Fidesz. Ők az oroszok kiszolgálói, a kádári megtorlások szellemi örökösei. Volt MSZMP-tagok…

1956-ban a magyar emberek Európát választották. Nemzeti, konzervatív pártként pedig a Jobbik szilárdan kiáll az európai értékek, az európai szabadság, és biztonság mellett. Ezért a lyukas zászló a mi jelképünk, és mindazok jelképe, akik az elnyomás helyett a szabadságot, a rabság helyett a jólétet, és az önkényurak helyett a kiszámíthatóságot választják!