A pápalátogatás nem Bayer-show

Mint arról a magyar sajtó a hétvégén hírt adott, a Fidesz megmondóembere, Bayer Zsolt békemenetet szervezne a pápalátogatásra. A kormánypártok politikai bunkósbotjaként funkcionáló propagandista elmondta, hogy „ennek politikai üzenete is lenne”.

Ezen kijelentés okán a Jobbik-Konzervatívok nevében kérjük a magyar kormányfőt, Orbán Viktort és a köztársasági elnököt, Novák Katalint, hogy határolódjanak el Bayer Zsolt felhívásától és deklarálják, hogy nem támogatják, hogy politikai eseménnyé degradálják a szentatya látogatását. Kérjék meg barátjukat és propagandistájukat, hogy vonja vissza bejelentését, amellyel Békemenetet hirdetett Ferenc pápa szentmiséjére. A szentmise nem politikai rendezvény, azon nincs helye pártpolitizálásnak, ez egy normális országban elképzelhetetlen lenne!

Az pedig kifejezetten gyomorforgató és pofátlan dolog, hogy egy olyan ember szervezne bármit is Ferenc pápa magyarországi látogatására, aki korábban azt mondta, hogy:

„A pápa egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember.”.

Egy másik alkalommal pedig azt fejtegette, hogy:

„A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, genderben hívő marha", illetve, aki azt mondta a pápa korábbi magyarországi látogatása előtt, hogy „meg kell kérni, hogy ne jöjjön ide!”.

Nos, a Jobbik-Konzervatívok ezúton szeretné kérni, hogy Orbán Viktor és Novák Katalin kérjék meg barátjukat, hogy vonja vissza a pápalátogatást meggyalázó és lezüllesztő tervét, éppen eleget gyalázta már a szentatyát, és uszított Ferenc pápa ellen.

A pápát legazemberező, lemarházó propagandista vegye le a kezét a pápalátogatásról!