Kapják meg a magyar emberek azt, ami jár nekik!

Kapják meg a magyar emberek azt, ami jár nekik!

A Jobbik megszavazta a korrupcióellenes javaslatokat, mert jelenleg ez a leggyorsabb és legbiztosabb módja, hogy a beragadt uniós forrásokhoz hozzájussanak a magyar emberek – ebben a nehéz gazdasági helyzetben most ez a legfontosabb feladat!

Sem Magyarország, sem a magyar családok, vállalkozások, emberek nem veszíthetik el ezeket a forrásokat sem Orbán Viktor korrupt rendszere, sem pedig politikai viták miatt. Az azonban ténykérdés, hogy bár az elfogadott javaslatok nagy része az Európai Unió kérései mentén került kidolgozásra, ezek önmagukban nem garantálják a transzparenciát, ezért az Európai Unió kéréseinek teljesítését szoros ellenőrzés alatt kell tartani, és minden esetben leleplezni a kormányt, ha csak felmerül a gyanú, hogy a szándékaik nem őszinték.

A Jobbik mint konzervatív párt a nép pártján áll, és jelenleg is azon dolgozik, hogy további javaslatokat nyújtsunk be a közpénzekkel kapcsolatos ügyek és folyamatok átláthatóságáért, hogy egyetlen olyan eset se maradhasson következmények nélkül, amelyről kiderül, hogy a kormány visszaélt akár az EU, akár az ellenzéki pártok, akár a magyar emberek bizalmával.

Jobbik Magyarországért Mozgalom