Követeljük a végrehajtói túlkapások megszüntetését!

Völner Pál lemondásával nem szűnt meg az az őskáosz, ami a végrehajtások frontján tapasztalható. Azt is kijelenthetjük, hogy akiket most vesztegetés miatt tetten értek, - amellett, hogy a megfigyeléseket is ők írták alá - ők alakították ki azt a klímát, amelyen belül, a végrehajtási rendszer működhetett

- hívta fel a figyelmet Z. Kárpát Dániel, a Völner-ügy és a végrehajtók elnökének korrupciós botránya kapcsán.

A Jobbik alelnöke szerint, ha már a felügyelet esetében is az feltételezhető, hogy korrupt és megvesztegethető személy, vagy személyek irányítják, akkor jogos lehet a felvetés, hogy ezek a vezetők a végrehajtók érdekeit támogatják, a magyar polgárok érdekeivel szemben.

Miért ne kedveztek volna azoknak, akikkel össze játszottak

- tette hozzá.

A Jobbik alelnöke sajtótájékoztatóján arra is rámutatott, hogy a kormány a koronavírus-járvány okozta válság alatt, végig asszisztált a legkisebb keresetű honfitársaink és a nyugdíjasok esetében is a jövedelmek 33, illetve 50 százalékos letiltásához.

Éppen ezért a Jobbik, követelése egyértelmű. A minimálbér összegéig, vagy annak megfelelő nyugdíjig, senkitől ne lehessen 33, illetve 50 százalékokat letiltani, kezdjük meg ezzel együtt a rendszer átvilágítását, a túlkapásokat szüntessük meg és a reményeink szerint jövőre felálló nemzeti egységkormány egyik első feladata lesz, hogy ebben a dzsungelben "bozótvágó késsel rendet rak - közölte Z. Kárpát Dániel hozzá téve, a Jobbik előterjeszt egy olyan szociális csomagot, amely az alacsony keresetűeket, illetve a még ennél is szegényebbeket védené egyebek mellett, a végrehajtói túlkapásoktól.