Legyen Béke, Szabadság, Egyetértés!

"A mi forradalmunk Pesten, március 15-én nem vérontás volt, hanem egy szép ünnep, a szabadság ünnepe: ezerek meg ezerek csoportoztak össze Isten ege alá, ezerek meg ezerek emelték égre kezeiket, s egy szívvel, szájjal mondták Petőfi Sándor után az eskü szavait." - Arany János

A forradalmárok 175 éve a szabadságért álltak ki. Híres 12 pontjuk mind a mai napig a számunkra is fontos polgári értékek részét alkotják. Közösségünk, a Jobbik - Konzervatívok fejet hajt és emlékezik a bátrak harcára, a forradalomra és a szabadságharcra.

Az 1848 márciusi követelések aktualitásaikat máig nem vesztették el, sőt mindennél fontosabbak ezekben az időkben. Mi, konzervatívok, akárcsak a márciusi ifjak, 12 pontunkban kiállunk a magyar emberekért az elnyomás ellen, a családok védelmében. Európát választjuk a zsarnokság, a szabad sajtót a propaganda helyett. Támogatjuk a vállalkozásokat és harcolunk a korrupció ellen. Megbecsüljük az oktatásban és egészségügyben dolgozókat. Támogatjuk a fiatalokat, hogy ne elmenjenek országunkból, hanem itthon tervezzék a jövőjüket. Gondolunk a jövőre, környezetünkre, értékeinkre.

Ahogy 175 éve Petőfiék, mi is egy polgári demokráciában akarunk élni, szabad önkormányzatokkal, szabad emberekkel. Egy élhető, Normális Magyarországért harcolunk!

Mi, Jobbik - Konzervatívok vissza akarjuk adni a jobboldal becsületét, és a Nemzeti Dal egyik legismertebb részével üzenünk: Lemossuk a gyalázatot!

Legyen Béke, Szabadság és Egyetértés!