Legyen munkaszüneti nap szenteste napja: újabb üzletlánc csatlakozott a Jobbik javaslatához!

Hiába azonban a közakarat, az élelmiszerláncok nyitottsága, a Fidesz nemrég ötödjére is megakadályozta, hogy a magyar családok meghitten, nyugalomban tölthessék ezt a napot.

Honfitársaink régóta várják, hogy sok európai uniós tagállamhoz hasonlóan hazánkban is munkaszüneti nap legyen szenteste napja. A nagy élelmiszerláncok nyitottak, most pedig a Rossmann közölte: nem nyitnak ki december 24-én.

Egyre szélesebb körű tehát a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője, Balassa Péter által beterjesztett javaslat támogatottsága, a kormány mégsem akarja meghallani az emberek szavát.

Abban bízunk, hogy egy magát kereszténynek és családbarátnak valló kormány enged a közakaratnak, és végre tettekben is családbarát és keresztény lesz! Ennek érdekében Balassa Péter következő lépésként írásbeli kérdéssel fordul Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterhez. Arra a kérdésre szeretne választ kapni, ami egyre több magyart érdekel: Mikor lesz december 24-e munkaszüneti nap?

Addig folytatjuk, amíg az utolsó akadály is elhárul, hogy a karácsonyi időszak a békesség, a szeretet és a meghitt ünneplés időszaka lehessen!