Magyarország nem inkubátor, hanem a hazánk!

„Az a tény, hogy Magyarország valójában egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik. Itt nemcsak beszélnek a konzervatív politikai fordulatról és a liberálisok legyőzéséről, hanem mi véghez is vittük azt.” – mondta Orbán Viktor a közpénz-szivattyúként funkcionáló kormányközeli Alapjogokért Központ rendezvényén. Nos, Magyarország nem inkubátor, hanem a hazánk. Minden magyar ember hazája, ahol nem kísérleti nyulak élnek, hanem hús-vér emberek, a honfitársaink, akik jelenleg Európa legrosszabbul kereső munkavállalói közé tartoznak.

A magyar emberek a rendszerváltás egyedüli vesztesei, ezért pedig a magyar nemzeti érdekeket eláruló, az országot kiárusító kormányok, többek között a rendszerváltás óta legtöbbet, 17 évet kormányzó Orbán-kormány a felelős. Mert miközben a régió posztszocialista országainak kormányai azért küzdöttek, hogy hazájukban a fizetések felzárkózzanak az európai bérekhez, addig az Orbán-kormány az olcsó magyar munkaerővel érvelve csábította hazánkba a külföldi tőkét, ezért alacsonyak nálunk a bérek – már a környező országokhoz képest is. Pont egy magát előszeretettel nemzetinek és konzervatívnak hazudó kormány árulta el a magyar emberek érdekeit, vagyis a nemzeti érdekeket az ígérettel, hogy nálunk olcsó a képzett munkaerő.

Magyarországon nem a jövő konzervatív politikáját kísérletezik ki, hanem azt, hogy meddig tűri el egy nemzet a saját kormányától a hazája totális kiárusítását és az állampolgárok kifosztását, elárulását. Ilyen moszkovita rendszert pedig nem a jövőben kell keresni, hanem a múltban. És a történelem szemétdombján, mert oda való. A magyar választók előtt pedig lehullt egy pragmatikus, már minden ideológiai oldalt – az ifjú kommunistától a liberális Internacionálén át a jobboldaliig – megjárt politikus álarca. Mert milyen politikus és miniszterelnök az, amelyik a saját hazájára inkubátorként tekint?

Magyarország nem inkubátor, hanem a hazánk! Ahol megérett az idő arra, hogy a jelenlegi kormány normalizálja végre a magyar emberek megélhetését, méghozzá normális bérekkel!